Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Előfordult már, hogy félbehagy...

Előfordult már, hogy félbehagytatok egy filmet, mert annyira nem tetszett, vagy végignéztétek?

Figyelt kérdés
Nekem igen: A királynő kutyája animációs filmet végigszenvedtem, de kár volt. A Mátrix 4. részét körülbelül 40 perc után kikapcsoltam, nálam az már túlságosan erőltetett volt. Az új szereplők szerintem gyengén szerepeltek a trilógiában alakított színészek helyett.

ma 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Sokszor. Sőt, színházból

Is kijöttem már.

ma 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Kisgyerekként is màr volt ilyen. :)
ma 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Példákat tudnátok írni?
ma 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Én A sziget szellemei c. filmet. Még kérdést is kiírtam róla ide a 40. perc környékén, hogy ez végig ilyen érdektelen, értelmetlen sz.r lesz, vagy azért fog benne történni valami?
ma 14:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Én a Disney 2020-as Mulán filmet végignéztem, de időpazarlás lett. Unalmas volt. Szerencsére nem a moziban vettem rá jegyet.
ma 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A Kis Vukot elkezdtem, de kínkeserves 10 perc után átkapcsoltam egy másik csatornára.
ma 17:54
 7/8 Sanyi2025 ***** válasza:

Persze, rengeteg. Legutóbb pl. a Volt egyszer egy Hollywoodon untam magam annyira, hogy abbahagytam. Egyszer majd visszatérek rá. Hasonlóan jártak még:

- Katonazene

- A tanító

- Vanda szobájában

- Millió dolláros bébi

- Cocote

ma 19:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Emlékszem, hogy amikor moziban néztük meg az Egon és Dönci filmet, olyan rossz volt az a animációs film, hogy a nézők sorban panaszkodtak a vetítés után kifelé menet. A Mamma mia 2-őt is moziba néztük meg, az is vacak élmény volt.
ma 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!