Melyek azok az animék, amelyeket valahány résznél félbehagytál és miért?
Nekem a Boku no Hero Academia.
Olyan 3 évad 6 rész között elképesztően unalmasnak találtam… Egyszerűen nem bírtam nézni.
És annyi idő eltelt azóta, hogy elfelejtettem hogy mi volt, így ha akarnám folytatni, ahhoz elölről kéne néznem, de ahhoz meg nincs kedvem…
Többnyire megnézek első részeket, vagy az első 2-3 részt, és kevés akad fenn a rostán, ami igazán érdekel. Ezért szoktam félbehagyni általában sok-sok animét.
Vannak kivételek is, melyeket sok-sok rész után hagytam félbe.
Ilyen pl a Gantz. Jól indul, viszont A 15. rész körül elegem lett, mert önismétlőnek hatott.
Aztán a Blue Gender szintén ilyen okokból szintén a 15. körül lett félbehagyva.
Fukigen na Mononokean: hasonló okokból 7 / 8 . rész körül.
Kampfer: az 5. résznél elegem lett belőle, semmitmondó, sablonos.
Uchimusume: a Kampfer-hez hasonló okokból sizntén akörül hagytam abba.
Oreimo 2.: az első évadot nagyjából végigszenvedtem, a másodiknak az elején abba is hagytam. Van benne valami érdekes hangulat is, ezért néztem végig az első évadot, de több volt a negatívum számomra.
Tokyo Ghoul: az első évad tetszett, a második viszont gagyi, öncélú, tartalmatlan akció az első részei alatt.
Akad olyan is, amelyet néhány éve félbehagytam avval a szándékkal, hogy folytatom, de sok, attól érdekesebbre leltem azóta. Például a Nagi No Asukara gyönyörű rajzolású, és egész jó anime, egyszer majd folytatom. A 12-15 körül hagytam félbe, majd egyszer utána nézek, pontosan hol is.
Sok olyan van, amit 1-2 rész utána hagytam félbe, mert annyira nem ragadott magával, hogy folytassam, viszont érdekes az alapkoncepció, így "majd egyszer folytatom" alapon félreraktam őket. Íme a lista:
3-gatsu no Lion (ezt kicsit untam)
Akagami no shirayuki hime
Akatsuki no yona
Danganronpa
Date a live
Devil may cry
Dr. Stone (ez amúgy tetszett, csak valamiért nem folytattam)
Free!
Hetalia axis powers
Konosuba (nem találtam a következő részt, és nem volt kedvem keresgélni)
Sword art online
Toaru kagaku no railgun
Tokyo revengers
Wonder egg priority
Yamada-kun to 7-nin no majo
Yami shibai
Illetve vannak, amiket elsősorban idő hiány miatt raktam félre:
Boku no Hero Academia s5 (ezt baromira untam)
Corpse party (csak vérengzés rendes sztori nélkül)
Gokushufudou
Hellsing ultimate
One punch man s2
Piano no Mori (nagyon unalmas)
Sakamoto desu ga
Azt hiszem nem hagytam ki semmit.
One Piece
Naruto
Elkezdtem,mert akkora "híre" volt,de egyik se kötött le.
Volt még pár,de azok annyira nem híresek,már a címükre se emlékszem. Nálam is az első 2-3 rész a meghatározó. Ha nem köt le, ejtem.
Véglegesen nem szoktam félbehagyni, csak akkor, ha borzasztónak találom.
Eddig egy ilyen volt a "sin Nanatsu no Taizai". Ó, hát ez borzasztó... Pedig az alapstory jó, de az anime maga nagy esztelenség.
Ó, az #5-ösről jut eszembe: a "One Piece"-t is abbahagytam. Bár azt nem az elejétől kezdtem nézni, hanem a nyolc vagy kilencszáz valahanyadik résztől. Nem sokat láttam 7-8 részt. Magam sem tudom, miért hagytam abba, mert annyira nem rossz...
Egyszerűen elfelejtkeztem róla. Nem tervezem, hogy valaha végignézem, szóval az is véglegesen abbahagyva. A Naruto-ból egy részt láttam, bár eleve annyit terveztem megnézni... :D Ezért arra nem mondom, hogy dobtam. A mangájának az első kötete megvan, elolvastam, de nem fogott meg.
#6 voltam.
Sakura-sou no Pet na Kanojo: Kb egyetlen normális szereplő volt, beleesett a szokásos klisékbe és számomra nagyon unalmas volt, azt hiszem a felénél hagytam abba kb.
BNHA: Már nem tudom ez melyik évad lehetett, de valami ősz bácsika meg a pink hajú kolléganője, csinálgattak valami rosszat már nem is emlékszem ré mi volt benne de ott hagytam abba az animét.
Vannak mások is még de azokat szeretném folytatni/a mangájukat elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!