Melyek azok az animék, amelyeket valahány résznél félbehagytál és miért?
Monster kb a 10.resznel hagytam abba mert tul lassu volt a cselekmeny kibontakozasa
Sword art online kb a 3. evadnal hagytam abba szinten eluntam mert ugy erzetem minden evadba csak ujra ismetlik a torteneseket de az elso evad valami csoda sztem izgi,jo rahzolas meg minden elso animem volt es ujra neztem mar egy parszor
Bújj bújj szellem - 3 résznyi esélyt kapott de idegesített.
Blue Gender - az első részt sem tudtam végignézni, annyira untam.
Kobayashi-san chi no maid dragon - bugyutának tartottam és meguntam.
Tokyo Ghoul - a 3. évad első részét annyira nem értettem és nem tudtam, hogyan jutottunk oda a 2. évad végétől, így elment tőle a kedvem. (Ezt lehet majd egyszer folytatom.)
Nana - 37 rész után vált véglegesen unalmassá és még csak be sincs fejezve, szóval hagyom.
Free! - 3. évadba belekezdtem, de annyi (szerintem) fölösleges új karaktert hoztak be, akikről ki sem derül rendesen, hogy kik és miért szerepelnek, hogy ettől is elment a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!