Melyek azok a never ending shounen animék, amelyeket dobtatok, meguntatok, félbehagytatok valamiért és melyek, amelyeket örömmel néztek még most is?
Black Clover (iszonyat idegesített)
One Piece (untam, és a rajzstílusa is bántotta a szemem)
Ill. a Narutót szinte teljesen végignéztem a Shippuudennel együtt, de a végén már nagyon húzták, úgyhogy a háború nagy részét átugrottam, és csak megnéztem az utolsó részt.
Ha le leszek pontozva, az csak a One Piece fanboyok gyönge lelkéről tanúskodik ✌️
Dobtam:
Naruto
Bleach
One Piece
Meitantei Conan
Mai napig imádom:
Dragon Ball + Z
Amit abbahagytam:
Pokemon (levették a tévéműsorról, mire pedig újranézhettem volna, kinőttem belőle)
Naruto (az alap sorozatot a fillerek átugrásával végignéztem, a Shippuudennel nem folytattam)
Bleach (technikailag végignéztem, de a fillereket átugrottam)
Fairy Tail (az alap sorozatot végig néztem, a második évad(?) filler arcjánál abba hagytam)
One Piece
Dragon Ball Chou
Black Clover
Katekyo Hitman Reborn
D.Gray-man
Amit szívesen megnézek:
Hunter x Hunter
Yuu Yuu Hakusho
Hajime no Ippo (ha számít)
Jojo no Kimyou na Bouken (ha számít)
Boruto nagyongyengén indult,Naruto koppintás.
50. Rész körül hagytam abba.
Bleach jól indult, majdnem végignéztem, sok lett a végére.
Narutot végignéztem, volt benne időhúzás rendesen.
One piece szintén megvan, konkrétan 100 rész kellett, hogy megszokjam a rajzolását.
Fairy tail nagy kedvenc, az újranézős kategória.
Hunterx a hangyás rész nem kellett volna bele, de szerettem.
Sao szintén végig megéztem, nagykedvenc.
Most a Log Horizon folytatása jön, azt tűkön ülve várjuk. Igaz, ezek már más kategoria.
5-ös vagyok.
Amiket még szeretek:
Yuyu Hakusho
Yu-Gi-Oh - Duel Monsters
A Pokemont én is meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!