Ehhez hasonló shounen anime? (többi lent!)
Nos, nem azt mondom hogy az alapkontcepció úgyan az legyen, sőt, nem is szeretném, egyszerűen csak a karakterek és világ hangulata így nagyjából egyezzen, és ne legyen túl hosszú (bár az anime alapján amit írtam, ez a “ne legyen hosszú” mondatom elég furán jön kixd). A One piecehez hasonló világ hangulatú animét szívesen megismernék^^ Egy olyan ahol a főszereplő alapvetően erős, de lesz egy meginditatása hogy még erősebb legyen, és ezért vértizzadva edz. Szerethető, mosolygos karakter, aki mindent megtenne a barátaièrt. Ilyes fajta, fantasy shounen.
Amiket már láttam, és ilyesfajta is lehet;
Dragon ball, Naruto (Shippuden), My hero academia
Yuyu Hakusho
Flame of Recca
Douluo Dalu
Mo Dao Zu Shi
Amit leírtál az egy az egyben a Fairy Tail :D
De találnak is:
Nanatsu no Taizai
Arslan Senki
Bungou Stray Dogs
Cross Game
Kenja no Mago
Kuroko no Basket
Az előbb nekiálltam röviden felvázolni, hogy melyik miről szól, de nem ment röviden. Szóval egyszerűen nézd meg őket.
+1 Hunter x Hunter
Kimetsu no Yaiba
+1Yuu Yuu Hakusho
+1 Arslan senki
+1 Mo Dao Zu Shi
Ao no exorcist
Trigun (mindjuk a főszereplő nem "edz" sokat benne, de rendkívül szerethető karakter!)
Dororo
Dr Stone (itt sem "edz" a főszereplő a szó klasszikus értelmében)
Enen no shouboutai
Karakuri circus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!