Melyik volt a legunalmasabb könyv, amit valaha olvastál és miről szólt? (nyilván az iskolai tankönyveket és egyetemi jegyzeteket stb nem érinti ez a kérdés) Végigolvastad végül vagy félbehagytad?
Nekem Jókai és Verne. Minden, amit tőlük próbáltam.:)
Nem tudom, miről szólt.:)))
Vernétől talán a 2 év vakáció... egy kisfiú egy teknősbéka hátán való megülést gyakorolta, valami 35 oldalon keresztül...
Azok közül, amit önszántamból olvastam talán a Metró trilógiát mondanám Dmitry Glukhovsky-tól. Tetszett az a jövőkép, amit megalkotott, jó volt a világ és annak atmoszférája, de maga a történet nagyon nem tudott lekötni. Elolvastam, de inkább csak a hangulata maradt meg, a történetből nem tudnék sokmindent felidézni.
Ha az iskolai kötelezőket is beleveszem, akkor az Antigoné, középiskolában ez volt az első kötelezőnk, ezt még becsülettel végigolvastam, de olyan hatást gyakorolt rám, hogy miután megtudtam, hogy a többi olvasmány is ilyen "színpadi dráma forgatókönyve" lesz, úgy döntöttem, hogy köszönöm szépen nem kérek belőle.
Grant kapitány gyermekei
Megtetszett a borítóján a cápa. Az eleje még érdekes volt. Kb 40 oldalig jutottam. Félbehagytam.
Zarándokút Kadathba
Lovecraft álomvilág történetei nem az én műfajom, de ezt végigolvastam.
Linn Ullmann - Stella zuhan
Alapból szeretem az írónő könyveit, az Áldott gyermek az egyik kedvencem, de a Stella zuhant nagyon nehezen tudtam csak kiolvasni, félbehagyni meg nem akartam. Sokkal unalmasabb volt ez a könyve, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!