Mi volt a legmeredekebb Harry Potter fanfiction amit valaha olvastatok?
Ezt egy barátnőm küldte át, és annyira lesokkolt, hogy végig kellett olvasnom, egyszerűen nem akartan elhinni azt a nonszenszt, ami a történet.
Voldemort kitalálja, hogy nem megölni kell Harry-t, hanem átállítani magukhoz. Ehhez azt találja ki, hogy tudott alatt manipulálják, hogy felizguljon mindentől és egyszerűen szexfüggő legyen. Olyan álmokat tesznek a fejébe, amikben Voldemortot és halálfalókat kényeztet különböző módokon. A dologért Piton felelős, aki rendben lefekszik Harry-vel, akinek egyre súlyosbodik az állapota. A másik szálon Draco-t elrabolja egy halálfaló, aki kvázi kutyának tartja. Úgy kell viselkednie, ketrecben tartja, és úgy manipulálja a fejét, hogy részben annak is higgye magát és nem egyszer fekszik le (?) kutyákkal.
(A leírás nem teljes, mert elég sok részt áttekertem, de ez a lényeg).
#1: Nem akarom tudni, hogy ez hogyan működött, kinek jut eszébe ilyesmi?
Valami olyasmi volt, hogy Voldemort szövetséget kötött Salazarral (Karib-tenger kalózai) és, hogy le tudják győzni őket, Harry megkéri Jack-et, hogy segítsen nekik. Őszintén, nem tudom, hogy ezeket hogy szülik össze az alkotóik :))
A másik nagy kedvencem, amikor Marvel karaktereket shippelnek HP szereplőkkel. Nem értem, hogy két külön világot miért kell egybegyúrni, mert így végül az egésznek nem lesz semmi értelme.
Nekem ez. A tekergők fiatalkoráról szól, de egyáltalán nem úgy, ahogy én elképzelem. A főszál nekem nem is tetszett, de a történet maga olyan izgalmas, és fura volt, hogy nem bírtam abbahagyni, és végigolvastam az egészet (pedig viszonylag hosszú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!