Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Fanfiction írók! Miért pont...

Fanfiction írók! Miért pont ezt a műfajt szeretitek?

Figyelt kérdés
Én is írok és megvan rá a magam oka, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek mi az, ami miatt szeretitek.

2021. dec. 21. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

A fanfiction nem műfaj. Írói szempontból csak annyiban különbözik a "szokványos" írástól, hogy már létező szereplőkkel és/vagy világgal dolgozol. Azon belül ugyanúgy írhatsz verset, novellát, regényt; romantikus ponyvát, krimit, thrillert, horrort, tündérmesét. Elég furcsa a kérdésed így.

Egyébként pedig én azért írok fanfictiont, mert a különféle eredeti sztorik megmozgatták a fantáziámat és megszerettették velem a szereplőket annyira, hogy kifejteni/folytatni/átgondolni akarjam a történetüket.

2021. dec. 21. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Csatlakozom az előttem válaszolóhoz. Nekem is ez az indokom
2021. dec. 21. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen bocsánat, tényleg nem külön műfaj. Elnézést 😅

2021. dec. 22. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Fanficet azért írnak, mert megtetszik nekik a világ és/vagy szereplők, s tovább gondolják. Meg sokan, kezdő mivoltuk miatt, nem tudnának összetett kitaláltvilágot alkotni, vagy elvonatkoztatni kedvenceiktől. A fanfction pont a legjobb azoknak, akik szeretik tovább gondolni az általuk szeretett történetet, amit szeretnek, beszippantotta őket.
2021. dec. 24. 14:03
 5/5 anonim válasza:
mert imádom azt a bizonyos univerzumot vagy karaktert/karaktereket, mint pl HP, vagy naruto vagy akármi más. és mert élénk a fantáziám és már így is sokat gondolkodok ilyen dolgokon és sok történetet képzelek el meg ilyenek. bár még csak az 1. fanfictionomat írom de biztos lesz még több is.
júl. 29. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!