Ha van -20%-os kuponom egy adott napra egy bizonyos Libri áruházba, és online rendelek könyveket, melyeket abban a bizonyos áruházban szeretnék átvenni, akkor elfogadják a kuponomat, ha úgy időzítem a rendelést, hogy pont a kuponnapon tudjak menni?
Szerintem ilyen nincs, hogy csak egy adott napon érvényes egy kupon meg olyan se, hogy csak x áruházban veheted át. Egyébként ha online rendelsz, nem fizetésnél kell átadni, hanem online beírod a kuponkódot rendeléskor, tehát ha akkor rendelsz online, mikor még érvényes a kupon, akkor működni fog.
"Online felhasználás: A kedvezményes kupont az online rendelés során, a megrendelés véglegesítése előtt lehet érvényesíteni a „Kedvezmények” menüpontban a Libri kuponon szereplő online kuponkód segítségével."
Ez a Vértes Center világa füzetben nyomtatott kupon, és csak a Vértes Centerben
található Libriben használhatóó fel. De közben rájöttem, hogy pont ma amúgy is -20% van azokon a könyveken, amiket kinéztem, úgyhogy megrendeltem őket kupon nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!