Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki szintén látta a Joker:...

Aki szintén látta a Joker: Kétszemélyes tébolyt, annak mi a véleménye róla? (spoiler!)

Figyelt kérdés

A kérdés azokhoz szól, akik látták a filmet, hozzám hasonlóan. Szóval aki nem látta, de meg akarja nézni, annak ismét szólok, hogy spoiler-t tartalmaz a további leírás!

Na szóval, tegnap este láttam a moziban, és muszáj kiírnom magamból a véleményem. 😅

A trailer alapján azt hittem, arról fog szólni, hogy Arthur és Harley megszöknek az elmegyógyintézetből és ketten egy kemény bűnöző páros lesznek, akik embereket toboroznak majd a show műsoraikkal, és akiket üldöz a rendőrség.

Hát nem ez lett!

Az egész film nagyon tapad az 1. részhez, végig a bírósági per van a fókuszban.

Végig reménykedtem abban, hogy valami fordulat lesz benne. Pl. amikor berobbantották a bíróság épületét, azt hittem Harley jött megmenteni Arthurt, vagy ő küldte azt a két pasit, akik kocsival vitték.

Amikor Harley szakított Arthurral, akkor meg abban reménykedtem, hogy ennek hatására lesz majd belőle egy kemény gengszter főnök, ami harcol majd később Batman-nel.

Még a végén is valami ilyesmit gondoltam, amikor ment a látogatót fogadni, hogy valami olyasvalaki jön, aki fordulatot hoz, és elindítja Arthur-t abba az irányba, hogy Barman ellenfele legyen.

Erre mi történik? Szánalmas módon megölték...

A film egyébként nem adott választ több kérdésre sem.

Mit akart Harley Arthur-tól? Ugye mondta az ügyvédnő, hogy pszichológiát tanult. Vajon csak tanulmányozni akarta eleinte, aztán később bele, majd kiszeretett belőle?

Miért is ölték meg Arthurt? A gyilkosát valaki megbízta bosszúból?

Áhh. A hangulata jó volt, és a színészi játékok is, de annyira nem jött be, pedig ezt a filmet vártam idén a legjobban. :-/

Lady Gaga viszont imádni való volt!

Ti mit gondoltok?

okt. 4. 00:42
 1/1 anonim ***** válasza:
89%

időpocsékolás, nekem ez a véleményem, azért mentem rá el mert haverok megakarták nézni nagyon és fizették a jegyemet, nincs bajom a DC-vel, nagyon szeretem, a Joker első része baromi jó volt, de ez, hát ennek kb semmi értelme, totál időpocsékolás

már az előzetest mikor megnéztem pár hónappal ezelőtt, akkor se értettem mégis miről fog szólni ez a film? hát kb semmiről, mondanám hogy csalódás, de számomra nem, előbb említett előzetes miatt se vártam semmit sem ettől a filmtől, már akkor megmondtam, hogy ez egy szar lesz

okt. 4. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!