Hol lehet spoileres véleménycikket olvasni a Star Wars: Skywalker koráról?
Figyelt kérdés
#film #Star Wars #cikk #Disney #Csillagok háborúja #spoiler #filmkritika #Skywalker kora #Star Wars: Skywalker kora #véleménycikk
2019. dec. 18. 12:04
1/11 A kérdező kommentje:
Akárhol néztem utána ott spoilermentes cikkek voltak. :-/
2019. dec. 18. 12:06
2/11 anonim válasza:
Talán mert nem lehet még spoileres kritikát közzétenni?
3/11 anonim válasza:
Csak most kezdték vetíteni, szóval aligha fog bárki is spoileres kritikát írni róla a következő napokban.
4/11 A kérdező kommentje:
#2: Miért nem lehet még spoileres kritikát közzétenni? Törvény tiltja?
2019. dec. 18. 12:10
5/11 anonim válasza:
4: Képzeld el, igen!
A sajtóvetítések tegnap este voltak, a hivatalos "kritika-embargó" pedig ma 9 órakor ért véget. Ezután is csak spoilermentes kritikát lehet közzétenni. Valószínűleg amúgy péntekig, az ign akkor fogja a spoileres kibeszélőjét közzétenni.
6/11 A kérdező kommentje:
#5: És melyik törvény tiltja?
2019. dec. 18. 12:16
7/11 anonim válasza:
Szerinted mi vagyok én? Jogász?
8/11 A kérdező kommentje:
#7: Igen, ha már arra a kérdésre tudtad a választ, hogy törvény tilja.
2019. dec. 18. 12:28
9/11 anonim válasza:
Logika. Én még egy filmnél se tapasztaltam azt, hogy ilyen KORÁN spoileres kritikák jelennek meg róla. Na, vajon mi lehet ennek az oka? Nem nehéz kitalálni.
10/11 anonim válasza:
Amerikában meg sok más országban csak pénteken kezdik vetíteni a mozik, szóval eléggé elvárható, hogy addig ne nagyon legyenek fent spoileres cikkek és kritikák sehol. Persze nem hivatalos fórumokon lehet spoileresen beszélgetni róla, ha te ma este már megnézed mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!