A 90-es évekből keresek egy filmet, van ötletetek?
Akkor került terítékre, amikor Rick Moranis és John Candy filmjei mentek, mint például a kölykök összementek(1989), a kölcsön kinyír visszajár(1996), az űrgolyhók (bár az 1987), a belevaló papapótló(1989) és a többi. Ezeket a színészeket és filmeket lehetett akkor látni.
Mivel gyerek voltam akkor, csak néhány jelenet maradt meg, amit fel tudok idézni a filmből: A szülők a gyerekeiket elviszik az erdőbe és indián ruhába öltöznek. A szülők közül számomra Rick Moranis maradt meg, de megnéztem az összes filmjét és sajnos nem találtam közöttük. A gyerekek között volt egy aki (talán) valódi indián felmenőkkel bírt. A film arról szólt, hogy az erdőben tanulnak tüzet rakni, nyilat faragni.
Véleményem szerint talán inkább vígjátékra hajazó gyermek film lehetett. Volt benne szerelmi szál és az egész filmet a 90-es évek hangulata ölelte át.
Indian Summer 1993
Bushwahcked 1995
Camp Nowhere 1994
Van egy Richard Dreyfuss film, amire tippelek.
Az Alibi törzs. 1997.
Jópofa limonádé vígjáték.
Talán ez az.
Nagyon köszönöm mindenki válaszát! Egy csomó jó filmet mondtatok!
A Return To Innocence c. szám vezetett végül a filmhez. A film cime Chevy Chase szereplésével, a Ki az úr a háznál? (1995). Közel 10-15 év keresgélés után találtam rá, most.
Az Alibi törzset is nagyon csiptem. Az Addams fammily viszont örökzöld Nick-Nack bácsi téli ruhájával, Nick-Nack bácsi nyári ruhájával, Nick-Nack bácsiva, (bár az az 1., de a 2-ben valóban volt indián jelenet).
A Bushwahcked (Mintamókus) lesz a következő, amit megnézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!