Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Jóbarátok miért jó?

A Jóbarátok miért jó?

Figyelt kérdés
Az egész az egymás közötti hazudozásra épül. Minden részben az történik, hogy kiderül valami, amit simán el lehetne mondani a másiknak, de inkább 15-20 percen keresztül hazudoznak egymásnak össze-vissza, aztán a végére mindig kiderül az igazság. Ez baromi rossz példa a fiataloknak.
2023. jan. 25. 12:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

16

Igen, sajnáltam hogy már nem megy azokon a csatornákon, emlékszem régen gyakran csináltam azt hogy amint véget ért az egyiken, csak átmentem a másikra és néztem tovább

2023. febr. 5. 12:07
 22/24 A kérdező kommentje:

Azóta megtaláltam a Scrubs című sorozatot, egy hatalmas felüdülés.

Van mondanivalója, nem csak annyiból áll, hogy 6 középkorú munkanélküli patyolattiszta erkölcsű ember keveri a szart egymás között, és kefélik egymást, hanem valós problémákra, és dilemmákat mutat be egy szakterületen belül olyan szereplőkkel, akikre egy botot nem bíznál, nemhogy az életed megmentését.

2023. febr. 5. 22:56
 23/24 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem ez a sorozat mondanivalója, és egyáltalán nem erről szól, sajnálom, ha te tényleg így gondolod és nem látod meg benne azt sok szépet mint én vagy(szerintem)a többség

De ha nem tetszik hát nem tetszik, ez van, nem vagyunk egyformák

2023. febr. 5. 23:11
 24/24 anonim ***** válasza:
90%
hát túl sok mondanivalója valóban nem volt a sorozatnak. de nem is ez volt a célja, hanem hogy jókat röhögj és fogd a fejed a képtelen szituációkon. kérdező, nem kell mindig olyan komolyan venni magad, néha lehet lazítani is.
2023. febr. 5. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!