A Jóbarátok miért jó?
Figyelt kérdés
Az egész az egymás közötti hazudozásra épül. Minden részben az történik, hogy kiderül valami, amit simán el lehetne mondani a másiknak, de inkább 15-20 percen keresztül hazudoznak egymásnak össze-vissza, aztán a végére mindig kiderül az igazság. Ez baromi rossz példa a fiataloknak.2023. jan. 25. 12:20
11/24 A kérdező kommentje:
Na, kifogytál az érvekből, és troll vagyok egyből.
2023. jan. 25. 14:09
12/24 anonim válasza:
egyik pillanatban még azzal jössz, hogy a sorozatban milyen rossz erkölcsök jelennek meg és más humoros sorozatok mennyivel jobb példát tudnak mutatni, a másik pillanatban meg ugyanezt már a sorozat nagy előnyének tartod. erre nem lehet mást mondani.
13/24 NTBS válasza:
Mert a valóságban is előfordulhat ilyen.
14/24 anonim válasza:
Én se értettem soha, hogy mi a vicces ebben.
Kb minden karakter segghülye meg tényleg csak a szart kavarják.
Van benne 1-2 tényleg ütős poén, de kb ennyiben ki is merül.
Ha már vicces sorozat, akkor Simpson család.
15/24 K.O. válasza:
ez egy sorozat, tehat reszrol-reszre epul fel.. foleg egy poen.. nyilvan ha nem lattad az elejet, nem lesz vicces, mert nem fogod erteni.. de eleg csak par reszt is kihagyni.. sztem egyik legjobb sorozat, kva jo a humora, tele van helyzetpoennal, de mellette hat az erzelmekre is, konkretan sirsz es nevetsz es neha azt se tudod hogy most sirsz vagy nevetsz, vagy sirva nevetsz:D rengeteg elethelyzetet kiparodizal es egyben be is mutat, egyetlen poent ugy ki tudnak benne csavarni, hogy kesz, en még nem lattam ilyet.. ram keves sorozat/film van ilyen hatassal, de a vegere mindig elerik hogy ugy erezzem magam, mint aki ott van, veluk, ismerem oket, hiaba lattam mar szazszor, mindig ugyanugy vegem van:)
16/24 anonim válasza:
ha már jóbarátok észrevettétek ti is hogy már a viasat 3 és viasat 6 nem adja őket csak comedy central meg hbo lehet elvesztették a jogokat.
17/24 anonim válasza:
16
Jó sokáig ment vég nélkül.... Már én is untam. CC-t meg egy ideje egyáltalán nem nézek.
18/24 K.O. válasza:
17:14
amugy tleg.. es az egyiken nem adtak le vegig ugy hagytak abba nekem ugy remlik, neha-neha belenezegettem
19/24 anonim válasza:
Én valahogy mindig az uccsó epizódokat kaptam el, már vagy százszor láttam a búcsúzkodós jelentet.
20/24 K.O. válasza:
17:34
en az utso reszeket egyedul nem szeretem nezni, mert egyedul tok 5zar bogni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!