Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok sitcomokat ajánlani?

Tudnátok sitcomokat ajánlani?

Figyelt kérdés

A sitcomok terén meglehetősen válogatós vagyok, nagyon kevés mű jön be nekem a téren. Szeretem a Jóbarátokat, az Így jártam anyátokkalt, meg a Clannadot (anime). Más szóval, azt szeretem, ha egyedi, nem fárad el egy idő után, vicces, és leginkább egy családdá avanzsálódott baráti kör köré épül. A Két pasi meg egy kicsi, Rém rendes család, Family Guy, Simpsons, South Park-félék nem jönnek be nekem, és sosem jöttek.

Most éppen az Agymenőkkel szemezek. Tudnátok még ajánlani? Az se baj, ha nem ismert, sőt, annál jobb, a rejtett gyöngyszemekre mindig öröm rábukkanni.

2022. nov. 5. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a "The office" a kedvencem.

[link]

2022. nov. 5. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még a "Scrubs" is eszembe jutott

[link]

2022. nov. 5. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:

A Brooklyn 99 – Nemszázas körzet

Az élet csajos oldala

Balfékek

Agymenők

ezen sorozatok- noha szvsz az utolsó évadra elfáradtak- baromi szórakoztató és markáns műsorok voltak. (Agymenők és Brooklyn 99 különösen)

2022. nov. 5. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Agymenőket ne hagyd ki, Ifjú Sheldon is jó, Anyám borogass. Kicsit más műfaj, de nekem nagyon tetszett a Resident Alien.
2022. nov. 5. 19:25
 5/7 anonim válasza:
én a Modern családot kezdtem el nem is olyan rég és nekem nagyon bejön, esetleg még a Bír-lakot tudom ajánlani (de azt még én sem nem láttam csak egy ismerősöm ajánlotta nekem is) . Az Agymenőkkel nem rég végeztem és nagyon jó én is azt tudom ajánlani, hogy ne hagyd ki.:)
2024. ápr. 4. 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Az Agymenőkből négy évadot láttam, és őszintén, engem kicsit se fogott meg.

Azt hiszem, a Jóbarátok és a HIMYM marad az etalon, legalábbis egy ideig még.

De köszönöm szépen az ajánlásokat! :D

2024. ápr. 4. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem baráti társaság köré szerveződnek, de azért érdemes adni nekik egy esélyt:

Goldberg család

Parks and Recreations

30 Rock

Office (angol)

Office (amerikai)

Csengetett Mylord

Halo Halo

Seinfeld

Angie Tribeca

Good Place

Upload

Így jártam apátokkal (nem túl erős Így jártam anyátokkal spinoff)

jan. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!