Tudnátok sitcomokat ajánlani?
A sitcomok terén meglehetősen válogatós vagyok, nagyon kevés mű jön be nekem a téren. Szeretem a Jóbarátokat, az Így jártam anyátokkalt, meg a Clannadot (anime). Más szóval, azt szeretem, ha egyedi, nem fárad el egy idő után, vicces, és leginkább egy családdá avanzsálódott baráti kör köré épül. A Két pasi meg egy kicsi, Rém rendes család, Family Guy, Simpsons, South Park-félék nem jönnek be nekem, és sosem jöttek.
Most éppen az Agymenőkkel szemezek. Tudnátok még ajánlani? Az se baj, ha nem ismert, sőt, annál jobb, a rejtett gyöngyszemekre mindig öröm rábukkanni.
A Brooklyn 99 – Nemszázas körzet
Az élet csajos oldala
Balfékek
Agymenők
ezen sorozatok- noha szvsz az utolsó évadra elfáradtak- baromi szórakoztató és markáns műsorok voltak. (Agymenők és Brooklyn 99 különösen)
Az Agymenőkből négy évadot láttam, és őszintén, engem kicsit se fogott meg.
Azt hiszem, a Jóbarátok és a HIMYM marad az etalon, legalábbis egy ideig még.
De köszönöm szépen az ajánlásokat! :D
Mondjuk nem baráti társaság köré szerveződnek, de azért érdemes adni nekik egy esélyt:
Goldberg család
Parks and Recreations
30 Rock
Office (angol)
Office (amerikai)
Csengetett Mylord
Halo Halo
Seinfeld
Angie Tribeca
Good Place
Upload
Így jártam apátokkal (nem túl erős Így jártam anyátokkal spinoff)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!