Nagyon jó sitcomokat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
A rém rendes talán az egyetlen amit láttam a műfajban, úgyhogy jöhetnek bőven. :)2013. ápr. 27. 15:31
1/2 anonim válasza:
Arrested Development
Parks & Recreation
New Girl
Better Off Ted
Friends
Scrubs
Modern Family
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
Az első 5-6 (Modern Family-ig) zseniális, alapmű, kultsorozat, és végig hozza a szintet.
Utóbbi kettő közül a HIMYM első pár évadja nagyon jó, az utóbbi 4-5 évad meg szimplán elmegy kategória.
TBBT meg a legnézettebb sitcom jelenleg, de szerintem pár jó résztől eltekintve nem olyan nagy szám.
Amiket nem láttam, de jókat hallani róla: Veep, Office (UK), Archer, és rengeteg brit sorozat.
2/2 anonim válasza:
Kihagytam párat:
- Community
- Entourage (első évad szerintem elég gyenge, de aztán hatalmas lesz, pláne Ari karaktere)
- Eastbound & Down
- Californication
- My Name is Earl
- Misfits
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!