Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A jóbarátok fiús vagy inkább...

A jóbarátok fiús vagy inkább lányos sorozat ?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Uniszex,mind a két nem számára élvezhető,mivel egy vígjátéksorozatról van szó.
2022. nov. 1. 20:47
 2/14 anonim ***** válasza:
5%
A sz@r valóban uniszex. :)
2022. nov. 1. 20:51
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Hirtelen ez jutott eszembe,mivel tényleg mindkét nemnek jó lehet.
2022. nov. 1. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira nem emlékszem rá. Mikor kicsi voltam elvileg sok epizódot láttam, de nem emlékszem. Apa szerette nézni és anya is nézte, akkor is ha nem volt otthon apa.

Meg nekem is rémlik, hogy néztük velük és vicces volt, de ennyi. Szerintem ez alapján nyugodtan családi kategóriás.

2022. nov. 1. 21:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

2-es

Miért lenne sz@r?

Legfeljebb neked nem tetszik de azért nem te vagy az etalon.

2022. nov. 1. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

szerintem inkább lányos olyan értelemben, hogy több lányismerősömet lehetett elé leültetni, mint fiút

de azért elég sok fiú is nézte, szóval semmiképp sem az a kategória, hogy leb.ziznak, ha fiúként nézed

2022. nov. 1. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

2. Csak mert annyi humorérzéked van, mint egy darab botnak, attól még a Jóbarátok az egyik legjobb és legsikeresebb a vígjátéksorozat kategóriában, és a világon is.

Kérdező, uniszex. Mindkét nemnek abszolut élvezhető.

2022. nov. 2. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ügyeltek rá, hogy a nemek kiegyenlítettek legyenek benne a képernyőn és lehetőleg a nézők körében is. A témák könnyedek és vegyesek, mindkét nemet egyformán képes szórakoztatni.

Mivel a hétköznapi csetlés-botlásai-botlás mellett többnyire emberi kapcsolatok és szerelmi ügyek körül forog a sztori és nem annyira van benne autó, akció, foci, vagy bikinis csajok, ezért nem kimondottan pasiknak szóló, de pasik számára is ugyanúgy fogyasztható, szórakoztató és érdekes.

2022. nov. 2. 10:12
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Egyik sem szerintem, az nézi aki akarja, hisz elvégre ezért csinálták. Mondjuk nálam alapból nem létezik olyan hogy “fiús” meg “lányos” sorozat, ha tetszik egy sorozat akkor nézem, nem érdekel hogy másnak mi a véleménye róla.
2022. nov. 3. 08:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ez így van, de ettől még a legtöbb műsornak van egy célcsoportja, ami elég gyakran inkább egyik, vagy másik nemre fókuszál. Ettől még persze nézhetik mások is, sőt pontosan azért vannak benne másodlagos fókuszra célzott témák, tartalmak, szereplők, hogy az elsődleges célközönség mellett bekapcsolódó másodlagos közönség is tudjon valamivel azonosulni. De akkor is van egy elsődleges célközönség, ami meghatározza, hogy kik fognak leginkább azonosulni a sorozattal, milyen a nyelvezete, hangulata.

Pl. A török, brazil, egyéb szappanoperák, romantikus vígjátékok sokkal inkább a nőkre szoktak első sorban célozni, nők a célközönség, őket megszólító a témaválasztás, a tálalás, sok esetben a főszereplő is vagy nő, vagy a nőket valamilyen módon megszólító módon bemutatott férfi a főszereplő.

Ezzel szemben elenyésző kivétellel az akciófilmeknél általában a férfiak az elsődleges célközönség, a főszereplő mindenképp, de általában a többi szereplő is inkább úgy viselkedik és beszél, ami a férfiak számára érdekes, szimpatikus.

2022. nov. 3. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!