Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha a star wars béli 1. Galakti...

Ha a star wars béli 1. Galaktikus Birodalom valahogy felfedezne egy olyan technológiát ami képes lenne őket átvinni a star trek világába mi lenne e reakció a föderáció részéről?

Figyelt kérdés

Azt tudjuk és egyértelmű hogy ahol a birodalom megjelent nemsokall később az ő zászlóik lobogtak így egyértelmű hogy azt a galaxist is csak egy újabb elfoglalható területnek mondanák szóval a tárgyalásokra esély se lenne.

Mit csinálna a föderáció? alapból lehet összezavraná őket hogy ugyan az a faj harcol ellenük.

2022. szept. 24. 08:13
1 2 3 4 5
 41/49 Tom Benko ***** válasza:
42%

@Kérdező: Azt hiszem, itt vált teljesen értelmetlenné a társalgás. Ha azt vártad, hogy majd mindenki el lesz ájulva a kedvencedtől, akkor ilyen pofára esésekre még bőséggel számíthatsz.

Olvastam könyveket is. Nem változtat azon, amit a szakma is állít: operett. Ürben játszódó operett. Ennek megfelelően egyszerű, idealizált jellemek vannak benne.

Végül pedig az elmondottak szemmel láthatóan rád is érvényesek. Sőt, esetedben fokozottan, hiszen a Trek univerzum csak a filmes termés tekintetében mintegy 700 óra. Jó lenne kisebb arccal és nagyobb tudással közelíteni a témához, valamint több alázattal az ellenvéleményekhez.

2022. okt. 3. 11:40
 42/49 anonim válasza:
75%
Ez a kérdés is hülyeség. Csak arra jó, hogy a két rajongótábort egymásnak uszítsa. Én a Star Wars-t szeretem, a Treket nem, mert annyira bénán néz ki.
2022. okt. 4. 09:49
 43/49 Tom Benko ***** válasza:
56%
@42 Valamit valamiért. ;)
2022. okt. 4. 13:24
 44/49 A kérdező kommentje:

43# ki is szította a feszültséget? Én egy normális eszmecserét akartam te meg itt elkezdtél fröcsögni hogy a star wars milyen szar nem inkább te vagy az aki szít?

Amúgy meg tőled nem is várok mást akárhányszor láttam válaszaidat akárhol csak bele kötni tudtál mindenbe nincs is sok értelme veled foglalkozni

2022. okt. 4. 13:52
 45/49 Tom Benko ***** válasza:
60%
@Kérdező: Te.
2022. okt. 5. 22:56
 46/49 anonim válasza:
Nem tudom. De szetem a Birodalom nyerne. Attól függően, melyik XStar Wars idősíkban nyílna meg a kapu, ha az "Új remény" film idején, a Halálcsillag szétlőné az egész Föderációs bagázst. A Borg is valszeg megpróbálná asszimilálni a Birodalmat, meg vannak a Jedik és a Sithek, akik szintén a fél Föderációs sereget szétszednék 1000 méterről...
2023. máj. 21. 17:45
 47/49 Tom Benko ***** válasza:
@Random_Wadbarom: Jó eséllyel nem.
2023. máj. 22. 08:23
 48/49 anonim válasza:

miért?

Nem kötekedni akarok, csak érdekel, szerinted hol hibás az érvelésem

2023. máj. 22. 15:46
 49/49 Tom Benko ***** válasza:
Ott, hogy a puszta technikai fölény is a Föderáció oldalan van. A Halálcsillag egyetlen űrállomás, tehetetlen a delokalizált, elosztott támadásokkal szemben. Másrészt a Birodalom az ideológiája miatt sem a legrátermettebbeket juttatja pozícióba, hanem a leglojálisabbakat, ők állnak szemben a Csillagflotta kiválóan képzett, magas kvalitású vezérkarával. Nem mellesleg pedig a Birodalom a tpikus katonaállam, túlméretes, agyonközpontosított, ezért a gerilla harcmodor ellen tehetetlen, rugalmatlan rendszer. Ha sikerül lefejezni egy támadó sereget, az megbénul, míg a Csillagflotta esetén a decentralizáció igen robosztus rendszert eredményez, ami rugalmasan alkalmazkodik.
2023. máj. 23. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!