A galaktikus birodalom vagy az Bolygók Egyesült Föderációja nyerne egy szárazföldi csatában?
A star trek vs star wars témát mindíg űrharcokra értik,de szárazföldi ütközetben ki nyerne.
Semmi légierő,csatahajó meg ilyesmi csak gyalogság meg tankok.
Birodalom:
rohosztagos tipusok
-halálosztagosok
-lángszórósok
-felderítők
-501-es osztag
-sokkosztagosok
-vörös testőr gárda
lépegetők,siklótankok
-at-at
-at-st
-at-pd
-tie tank
A föderáció:
-az összes fajta gyalogsága meg tankja.
Ki nyerne egy bolygófelszini csatában?
A sithek nem vesznek részt az ütközetben,csak a vörös császári gárda de ők csak minimálisan erőérzékenyek.
Ez egy sime emberi csata lenne,persze tankokal meg lépegetőkel.
Akkor viszont a császári gárdának sincs semmi értelme, mert odakinn ők sem érnek többet egy sima rohamosztagosnál (sőt még annyit se mert nincs lőfegyverük csak alabárdjuk vagy micsoda, az meg csak közelharchoz jó).
Viszont szerintem még így is a Birodalom nyerne, azért az AT-AT lépegetők vagy pl ez elég erős ellenfelek: [link] (tudom ez még a köztársasági klónok tankja, de ezt átvette a Birodalom is utána apróbb módosításokkal).
5# ez szép és jó csak azt felejted el hogy a kérdezó elmondta hogy nincs se légierő se semmi ami nem a földön jár vagy kicsivek a felett lebeg.
Amúgy meg ez akkora baromság hogy hohetetlne eltranszportáljuk őket az űrbe ekkora hülyeséget csak egy star wars könyvben láttam ahol luke rácaatlakozott az összes birodalmi elmélyére oszt megfolytotta mindet ma ez kb olyam kaliberű marhaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!