Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A galaktikus birodalom vs...

A galaktikus birodalom vs első rend űrcsatában ki nyerne (a csata részletei lent)?

Figyelt kérdés

A trailer után ez a kérdés nagyon aktuális.

Az első rend:

vezető: kylo ren,armitage hux admirális

Fegyverek:

-resurgent osztályú csillagromboló

-mandator 4 osztályú dreadnought

-mega osztályú zászlóshajó

-tie vadászok

-tie elfogók

-harci szálítók

Az átszáló erők:

-rohamosztagosok

A galaktikus birodalom:

Vezető:sheev palpatine császár,thrawn admirális

Fegyverek:

-Imperial 3 osztályú csillagromboló

-executor osztályú szupercsillagromboló

-bellator osztályú nehézromboló

-eclipse osztályú zászlóshajó

-tie vadászok

-tie elfogók

-tie bombázók

-Tie defenderek

-harci kompok

Az Átszálló erők:

-flotta matrózok

-rohamosztagosok

-flotta technikusok

Ki nyerne és miért?

A válaszokat előre is köszönöm.

2019. okt. 26. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Az az oldal nyerne, amelyik pc-bb és feministább
2019. okt. 26. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze csak minden rombolóbol 1-2 darab lenne, vadászból meg több száz.

Olyan válasz nem releváns hogy akit megirtak meg aki diznibb, hanem rendes elemzés félét.

2019. okt. 26. 21:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen az lemaradt hogy minden rombolóbol 3,a vezérhajókból 1-lenne a csatában.
2019. okt. 26. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A birodalom. Annyira nem vagyok járatos a SW világában, nem ismerem Palpatine taktikai tudását, de Thrawn könnyedén lealázná őket, akkor is, ha jóval nagyobb lenne a flottájuk.
2019. okt. 26. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom (vagy legalábbis így logikus), hogy az Első Rend az egykori Birodalom "romjain" jött létre, annak szellemi örököseként. Az egykor a Birodalom eszmeiségével szimpatizálók, vagy a Birodalom regnálása idején profitálók eltökélt célja, hogy újrateremtsék ezt az állapotot Első Rend néven. (Legalábbis szerintem.) Ennek tudatában a Birodalom egy jóval erősebb entitás, mely gyakorlatilag uralkodik a Galaxis nagyrésze felett. Illetve a vezetői is jóval keménykezűbbek, mint akár Kylo, akár Hux, akár Snoke.
2019. okt. 29. 14:47
 6/9 Mopat ***** válasza:
84%
A Birodalom. Főleg, mert a birodalmi oldalon van Thrawn. Illetve, jó pár hajótípus a Legendákból, például az Eclipse. Azzal szemben a B-2 klón mega-csillagromboló csak célpontnak alkalmas a görbén lövő ágyúival... A Fractalsponge-féle Bellator, vagy isten ne adja, egy Assertor meg reggelire eszi meg a maradékot. Ha még a Tie Defenderek mellé oda tesszük a TIE Scimitar bombázót, meg a TIE Hunter és Tie Avanger gépeket (mert mégis csak olcsóbbak mint a Defender), meg a Skipray Blastboat hajókat, akkor az Első Rendi óvodásoknak esélye nincs. (Most láttam, Imperial III romboló? Vagyis az fajta Imperial a Legendákból, amin protontorpedó-csövek és pontvédelmi ágyúk is vannak??? Pff, szegény Hux. És Tharawn... Ez most olyan kérdés, hogy Yamamoto Admirális (vagy felőlem lehet Nelsontól Sun-Tsuig bárki...) a teljes mai US Navyvel a háta mögött le tudná-e győzni Besenyő Pista bácsit, aki részegen lubickol a Balatonban egy horpadt mosóteknővel...
2019. nov. 4. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Decemberben kiderul
2019. nov. 14. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Az Első Rend technikai fölényben van (igen Mopat, megint sikerült hülyeséget írnod az ST-gyülöletedből kifolyólag), ugyanakkor Thrawn személye miatt a Birodalomra tenném a voksom.
2019. nov. 14. 01:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, a Birodalom nyerne könnyedén. Hatalmas létszámbeli fölénye miatt is.
2019. dec. 14. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!