Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha a star wars béli 1. Galakti...

Ha a star wars béli 1. Galaktikus Birodalom valahogy felfedezne egy olyan technológiát ami képes lenne őket átvinni a star trek világába mi lenne e reakció a föderáció részéről?

Figyelt kérdés

Azt tudjuk és egyértelmű hogy ahol a birodalom megjelent nemsokall később az ő zászlóik lobogtak így egyértelmű hogy azt a galaxist is csak egy újabb elfoglalható területnek mondanák szóval a tárgyalásokra esély se lenne.

Mit csinálna a föderáció? alapból lehet összezavraná őket hogy ugyan az a faj harcol ellenük.

2022. szept. 24. 08:13
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

19# nem is kell kitalálni ott vannak az erő papnői kők maguk az erő sőt maga az élet így ha akarnák (akarná merthogy valójában egy személy bár nem is személy csak személyiségei vannak külön) elpusztítanának minden életet az univerzumban.

Amúgy meg mi az sw-be csak a galaxisban játszódó eseményeket ismerjük és az ott létezett/létező lényeket de mint s valóságba is az sw univerzum is több milliárd galaxisból áll.

Sőt ha a filmek elején lévő szöveg (magyarul a réges régen egy messzi messzi galaxisban játszódik akkor ez azt jelenti hogy egyúttal az st és az sw egy univerzum magyarul a trekes lények ugyan abba az univerzumba tartoznak mint pl abeloth szóval nem tudod szembe állítani a kettőt) ez kB olyan belemagyarázás mint amit itt lenyomtál.

Amúgy meg tényleg rohadtul tudományos egy egész galaxist elpusztító valami tényleg rohadtul reális a star trek 😂😂😂

2022. szept. 30. 21:59
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Én azokat sem értem akik a Star Warst fantasynak tartják,hisz rengeteg könyv van ami megmagyarázza amit a filmekben láthattunk.

Konkrétan még műszaki tipuskönyvek is jelentek meg a vadászgépekhez,annyira részletesen meg van magyarázva minden technikai háttere,de olvasni az luxus...

2022. szept. 30. 22:09
 23/49 anonim ***** válasza:
59%

"én is kitalálok valami overpower entitást"

Pontosan erről van szó.

A StarTrek-ben kitaláltak egy ilyet a StarWars-ban meg nem.

2022. szept. 30. 22:10
 24/49 Tom Benko ***** válasza:
54%
Legalább annyira ismerem, mint te a Treket. Az eredeti kérdés az volt, hogy a Birodalom vs Föderáció helyzetben ki nyerne. Erre adtam is választ, erre kezdted/kezdtétek felhozni a SW ezoterikus szereplőit.
2022. okt. 1. 00:48
 25/49 Tom Benko ***** válasza:
66%

@22: A Star Wars kalandfilm az űrben. Ha nem ott játszódna, sem szenvedne a történet hibát.

Hogy a sztorihoz milyen műszaki leírások születnek, lényegtelen. A lényeges ezek realitása. És ott bukik a Trekkel szemben a Wars.

2022. okt. 1. 00:50
 26/49 A kérdező kommentje:

25# nem tudom tudsz e róla de a star warsnak köszöntheti az űrkutatás a mentő kabint , vagy az ion hajtóművek ami egy létező dolog csak még nem annyira kifejlett .

Meg amúgy a star wars sokkal inkább a háborúkat próbálja reálisan ábrázolni .

Szóval a birodalom katonai felépítését 100 oldalon keresztül olvashatod a google-ön nem tudom pontosan mit kell hozzá beírni mert csak véletlen találtam meg.

A politika is ott van ami a köztársaság idejében a római birodalomra hajazott a szenátussal és a szenátorokkal (sőt a szenátusi épület belseje is persze sokkal modernebb kinézetbe.

Vagyis körbe a köztársaság tagjai (szenátorok) középen pedig a vezető ( a kancellár vagy a császár)

A birodalom idején pedig a náci Németország politikája .

Vagyis a teljhatalmú császár palpatine (mint hitler bár ő kancellár volt)

Az elfoglalt bolygókon élők munka/haláltáborokba szállítása (holokauszt)

A nem emberi fajba tartozók felé rasszizmus ezzel együtt az emberi faj kiválasztottságát hirdeti (árja fajelmélet)

Szóval a star wars inkább a politikát és a háborút mutatja be reálisan a sci-fi környezetben

2022. okt. 1. 13:01
 27/49 anonim ***** válasza:
70%

"Én azokat sem értem akik a Star Warst fantasynak tartják"

"Ez a film nem a jövőről szól. A Star Wars egy fantasy, ami sokkal közelebb áll a Grimm fivérekhez, mint a 2001: Űrodüsszeiához.”

George Lucas

2022. okt. 1. 13:54
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Lucas sem állt mindíg a helyzet magaslatán,jó példa erre az hogy eladta a Star warst a dizninek.
2022. okt. 1. 14:04
 29/49 anonim ***** válasza:
54%

"Célom az volt, hogy olyan mesét alkossak, amiben sok a fantázia, de kevés a tudomány." George Lucas

Ahogy a BORG mondja : Az ellenállás hasztalan. :)

2022. okt. 1. 19:30
 30/49 anonim ***** válasza:
33%
A Star Trek fele annyira sem tudományos mint a Star wars.
2022. okt. 1. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!