Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi az oka hogy a Marvelnek...

Mi az oka hogy a Marvelnek ennyire felhígult a minősége az utóbbi években? Miért csinálnak újabban minden alkotást cringe-ra?

Figyelt kérdés

Ez mind a filmekre, mind a (mostanság futószalagon ontott) sorozatokra igaz. Annak idején a Vasember, az Amerika kapitány vagy az első nagy Avengers film igazi minőséget képviseltek, sztorira, látványra, karakterekre, zenére, mindenre tekintettel, mai napig megállják a helyüket hiába 10+ évesek. Nyilván értem én hogy nem lehet ennyi éven át azonos minőséget hozni, de könyörgöm egy ekkora cég, ennyi pénzzel és ekkora háttérrel, hogy zuhanhat ilyen sokat 1-2 éven belül? 2019 óta mintha egy komplett resetet toltak volna, addig tök epic filmek jöttek ki, azóta meg kb. nekem van szekunder szégyenérzetem bármit megnézek tőlük. És itt nem arról van szó hogy egy sztori vagy karakter nem tetszik, mert kb. minden produktum rettentő cringe az utóbbi 3-4 évben.

Ahhoz képest pl. a Star Wars is már a Disney-é lassan egy évtizede, ott meg elbarmolták a számozott részeket, mindenki szidta őket, jórészt amúgy jogosan is, de aztán a Mandoval, a Zsivánnyal, az Obi-Wan sorozattal meg simán visszahozták a színvonalat, szóval látszik hogy nem lehetetlen visszatérni oda ahova kell. Akkor a Marvelt miért gyalázzák évek óta a saját készítői? Már eleve azt sem értem miért kell ilyen sebességgel, ilyen mennyiségben gyártani őket, nyilvánvaló hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Most komolyan ilyen Mrs. Marvelről meg csaj Hulkról miért kell pl. sorozatot csinálni?

2022. aug. 27. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ez az egész a pénzről szól. Könnyen eladható, könnyen és olcsón előállítható tartalmakat csinálnak, mert ez embereknek erre van igénye. Ha nem lenne, akkor nem hiszem, hogy megérné csinálni. A Disney nem jótékonysági szervezet és azt nézi, hogy miből van bevétel.
2022. aug. 27. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
mert mar nincs tobb otletuk hogy mivel folytassak a torteneseket a bosszuallok vegjatek ota mar egyre rosszabbakat csinalnak az uj pokember film meg jo volt de mar sose lesznek olyan marvel filmek mint amilyenek regen voltak sajnos
2022. aug. 28. 02:00
 3/5 anonim ***** válasza:
#1, ez pont hogy az ellentéte annak, amit a kérdező írt és szembemegy azzal, ami történik. Hiszen ezáltal kisebbek a bevételek.
2022. aug. 28. 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:

3. A Disney előfizetők száma folyamatosan nő.

[link]

[link]

Néha érdemes kilépni az alt right filmkritikusok buborékjából.

2022. aug. 28. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Le sem fosom az "alt right filmkritikusok buborékát" de kössz, hogy személyeskedsz és egyetlen adat alapján meghatározol valamit, ami valójában csak egy kis szelete a dolognak. Van disney+-od? Tisztában vagy vele, hogy KÖZEL SEM csak MCU filmek vannak rajta?

Megnézted a bevételeket? Megnézted különböző oldalakon a véleményeket és értékeléseket? Látod emellett azt, hogy előtte mekkora nészerűség övezte?!

Kössz...

2022. aug. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!