Titeket nem zavar, hogy túlságosan felhígult a szereplőgárda a Barátok Köztben?
Szeretem azt a sorozatot, de manapság már unalmasan hoznak elő új szereplőket, nem mellesleg sokszor ok nélkül, nem megfelelően, unalmasan teszik mindezt. Persze ezt lehet a végtelenségig nyúzni, húzni, de ennyi erővel Vili bácsi apjának a testvérének az unokahúgának a lányának a fiának a bátyjának a lányának az anyjának az apjának a fiának a lányát is elő lehetne keresni....
Csak pár szereplő, akiket a "semmiből" hoztak elő az elmúlt években:
- Klaudia lánya és unokái, Juli, Vanda, Péter,
- Berényi Miklós fia, Balázs
- Zsolt lánya és volt felesége, Linda, Gizi,
- Zsolt testvére, Krisztián
- Berényiék testvére, Attila
- Szabi testvére és annak lánya, Aliz, Luca
- Szabiék mamája, Bözsi mama,
- Egyszer csak előtűntek a semmiből (igaz, volt róluk szó)
a Szabó ikrek és az anyjuk, majd a nagynénjük.
Persze voltak jó döntések, s ma már nehezen tudnánk nélkülük elképzelni a sorozatot, de nekem zavaró, hogy az eredeti szereplőkből egyre kevesebben tagjai a sorozatnak, s sokszor nagyon rossz embert találnak 1-1 szerepre.
- Illetve számomra zavaró, hogy tényleg mindenkinek volt már valami eltitkolt rokona, s valami újjal kellene már előállni.
- Túl gyakoriak továbbá a szereplőcserék (noha persze érthető ha egy adott szereplő valamilyen oknál fogva nem tudja tovább vinni a karaktert)
- Ha egy szereplőt kiírnak, akkor azt hirtelen, és nagyon rosszul, megfelelő okok nélkül, vagy az események bővebb kifejtése nélkül.( András, Kinga, Géza)
- Ha pedig új szereplőt hoznak a sorozatba, akkor az is hirtelen, minden, bővebb kifejtés nélkül teszik, s 2 epizóddal később már olyan, mintha 1000 éve szerepelne a sorozatban.
No igen, a másik, amitől agyhalált tudok kapni, hogy miért kell 20 percet 2 részben leadni? Lehetne 1 epizód is, és kész, egy 10 perces epizód alatt sajnos nem élvezhető annyira, mintha a 20 percet végignézném egyben.
Mostanában egyre több embertől hallom, hogy nem nézi már a sorozatot, ami nem jó, nem tudom, a készítők miért nem tanulnak ebből....
Mivel szeretem a BK-t, nézem még, bár ha szerencsétlenkednek egy kicsit, elgondolkodom ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!