Szépség és a szörnyeteg feldolgoás. Csak engem zavar?
Figyelt kérdés
Konkrétan az zavar,hogy egy kedves,szimpatikus üzenetet(lehetsz csúnya,csak jó lelked legyen) megváltoztattak a sorozattal,konkrétan arra,hogy lehetsz belül akármilyen szörnyű,ha kívül jól nézel ki,nyerő vagy.Engem ez eléggé zavar.2013. jún. 15. 22:35
2/3 A kérdező kommentje:
Már kezdtem azt hinni,én vagyok a hibás,hogy ilyenek is zavarnak...
De ha keten vagyunk,az már nem véletlen.
2013. jún. 17. 19:46
3/3 anonim válasza:
Jajj ez az új szépség és szörnyeteg sori, valami borzalmasan rossz. Pedig én úgy álltam neki, hogy hűű csak jó lehet, ha már az eredeti sorri Linda Hamilton és Ron Perlman főszereplésével szerintem fantasztikus volt. Ott Vincent tényleg egy csúnya szörnyeteg volt, akitől az embert a frász kerülgette, de belül a legjámborabb legjószívübb ember volt. Úgy reménykedtem, hogy csak nem fogják elrontani ezt a 2012-es remake-et. Erre tessék!! Katrine egy nyomozó, nem is ügyvéd, ez még oké volt, Vincent valaha orvos volt majd szuperkatona lett, majd elvileg meghalt, hát jó. Aztán mit látok? Vincent-nek van egy sebhely az arcán, és ha dühös lesz akkor világít a szeme, meg hosszú fogai nőnek vagy mi.. és igazi vadbarom-ként viselkedik, mert hogy dns-ét manipulálták meg mittudom én mi.. He? ez mire volt jó? Egy dögös pasi sebhelyes arccal, aki néha bevadul és tör zúz? Nah nemá... Pedig annyira akartam hogy jó legyen a sori, de az eredeti sorozatot, ami a 90-es években játszódott asszem, sosem tudja felülmúlni.. sőt, egy nagy rakás gagyi hozzá képest. Ha nem tudok aludni,akkor nézem csak ezt az új sorit max. Annyira unalmas, és érdektelen, és miért nem szörnyeteg a szörnyeteg? Ne legyünk már szépség fetisiszták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!