Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek mennyire tetszett az új...

Kinek mennyire tetszett az új Jurassic World?

Figyelt kérdés

2022. jún. 16. 18:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Én már megszoktam, hogy a filmeket és a sorozatokat úgy fogadjam el, ahogy készültek. Megtanultam nem kötözködni, mert attól nem fog változni semmi, max a vérnyomásom.

Én Imax 3D-ben néztem, de eleve szinte semmi nem volt 3D-s. Ez önmagában csalódás volt. A sztori valóban nem volt annyira menő, mint azelőtt, de ettől még tetszett. Ha így képzelték el, akkor így teljes a kép. " Ezt kell szeretni", mert nem fog megváltozni. Kb úgy, mint a Star Wars VII-VIII-IX részét. Vagy elfogadjuk, vagy nem nézzük. Nekem bejönnek a dínók és az akciók és a néger csaj szeme is jól nézett ki. 😊

2022. jún. 17. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nagyon tetszett. Nem vártam tőle többet. A moziélmény is fantasztikus volt, érzetem szinte ahogy dübörögnek a dínók.

A dinoszauruszok kidolgozottsága is sokkal jobb lett, mint a JW 2-ben. Végre nem szürke "gyerekgyurma" dínókat láttam.

2022. jún. 23. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
38%
Kétszer is láttam. Orbitális csalódás az egész, még a trailerek is félrevezetőek voltak. Az előző rész se volt ám semmi, de kilométerekkel jobb, mint a Világuralom.
2022. jún. 26. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Csak nekem szúrt szemet, hogy a dinók hogyan futkosnak olyan környezetben, ahol hó van?

Tudtommal hüllők, tehát nem tudják szabályozni a testhőjüket, nagyon hamar kihűlnek.

Amikor a dinók és lovak együtt futottak a végén, az konkrétan fájdalmas volt... maga a mozgásuk is gáz volt, de az egész összkép is. A dinók szerintem sokkal gagyibban néztek ki, mint az első részben.

Persze végére kellett a 2 csúcsragadozó mérkőzése, ahol a t-rex még véletlenül sem hal meg. Ugyanúgy ő győz egy másik dinoszaurusz segítségével, mint az első részben, csak ott a raptorral fogtak össze és végül a mosasaurus tett pontot a végére. Összeségeben 5 pontot adnék 10-ből ennek a filmnek.

Jah, a csaj tényleg lefutja a raport :D sima ügy

Motoros résznél ketten se visznek be egyetlen harapást sem Owen-nek :D

Az első Jurassic World viszont jó volt.

2022. jún. 29. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tudtommal hüllők, tehát nem tudják szabályozni a testhőjüket, nagyon hamar kihűlnek."

A ma élők nem tudják, leszámítva a madarakat.

A dinoszauruszok állandó testhőmérsékletű állatok voltak, amik éltek hideg környezetben is, erre paleontológiai bizonyítékok vannak, pl. a Yixian formáció.

A pteroszauruszokon látott pycnofibres (pl. a filmben a quetzalcoatlust is ez borítja) is a hőszigetelést szolgálja (mint az emlősöknél a szőr vagy a madaraknál a toll).

Ezen jól látni:

[link]

A tengeri hüllőknél pedig barna zsírszövet lenyomatait találták meg, ami szintén az állandó testhőmérsékletű állatok (pl. cetek) jellemzője, azaz a tengeri hüllőknek is volt hőszigetelője, csakúgy, mint egy tengeri emlősnek.

2022. jún. 29. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#15 Így van. Az első Jurassic Parkban is említik, hogy melegvérűek voltak.

Mint az évek során kiderült, a madarak és emlősök melegvérűsége nem is olyan egyedi ritkaság.

Ettől függetlenül nekem is szemet szúr, hogy Blue, és pláne Beta hogy bírják a hóban. Legalább tehették volna őket kicsit pufivá, amúgy is alig szerepelnek a filmben, lehet nem zavarta volna annyira az embereket.

2022. jún. 30. 10:56
 17/17 Vinkó Márton ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett!
2022. szept. 12. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!