Volt már olyan film, amire mindenki azt mondta, hogy nagyon szar, de nektek akkor is tetszett?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 11:42
2/15 anonim 

válasza:

Az Apáca
Sokan nagyon lehúzták, pedig szerintem jó volt a történet is, a film is elég para volt mikor moziba néztem, annak ellenére hogy néha kis poénkodós intermezzókkal oldva volt a feszültség.
3/15 anonim 

válasza:

Ha nem is mindenki, de pl a Dzsungeltúrát nagyon nem szerették/szeretik az emberek, de én bírom.
7/15 A kérdező kommentje:
Én hallottam olyan véleményt, hogy Az utolsó jedik az előzmény trilógiát magasan leiskolázza.
2022. jún. 10. 14:12
8/15 anonim 

válasza:

Magamra fogok haragítani sok felhasználót, de Az utolsó Jedik nemcsak az előzmény trilógiát iskolázza le, de szerintem egyenesen a legjobb Star Wars-film 1980 óta (igen, A jedi visszatért is veri).
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a New Rose Hotel Abel Ferrarától. Rotten Tomatoeson kritikusok értékelése 19%, közönségé 38%, IMDB-n 5.1, szerintem meg egy transzgresszív remekmű, ami tökéletesen kapta el az ezredforduló hangulatát.
10/15 anonim 

válasza:

2016-os Öngyilkos Osztag (egyébként IMDb-n 5,9-es az értékelés rajta, nekem jobban tetszett, mint a 2021-es, ahol pedig 7,2).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!