Volt már olyan film, amire mindenki azt mondta, hogy nagyon szar, de nektek akkor is tetszett?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 11:42
11/15 anonim 

válasza:

Az öngyilkos osztaggal én is így vagyok 10#
A 2016ost mindig meg tudom nézni ha adják míg az újat 1x láttam és elég is volt, hiába istenítették hogy gunn rendezte
12/15 anonim 

válasza:

Annak idején sok ellenségre tettem szert azzal, hogy pozitív véleményem volt a 2007-es Transformers-ről. Sokan a pokol legmélyebb bugyraiba kívánják a filmet és a készítőit is.
Ma már én sem bírnám végig ülni és a folytatásait mindig is vállalhatatlannak tartottam, de az első részen egy pár éven át képes voltam elszórakozni.
13/15 anonim 

válasza:

Igen, az Álom.net. Még anonim is szégyellem leírni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!