Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tetszett az Obi-Wan eddig?...

Tetszett az Obi-Wan eddig? Nekem miért nem adja?

Figyelt kérdés

Valahogy nem tudom miért de nem adja meg a flasht, nem adja azt amit régen a Star Warsok adtak. Kicsit gagyi is...de az első 3 rész amúgy tetszett, látszik hogy törődtek vele, de a 4-5. Rész szerintem totál elvolt cseszve, rendesen azt vártam hogy vége legyen. Nektek mi a véleményetek erről a sorozatról? Egyébként az is érdekelne hogy az utolsó 2 részről mi a véleményetek.

Lehet csak kiöregedtem belőle már?

29f

2022. jún. 15. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:

En imadtam!

Kicsit gagyi de legalabb bepillantast enged abba amit eddig nem lathattunk.

Leia cuki kicsinek :)

2022. jún. 16. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy összességében nem sok esemény történik, szóval eddig simán belefért volna 2 órába is.
2022. jún. 16. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A harmadik és az ötödik rész volt eddig a legizgalmasabb.
2022. jún. 16. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
50 felett vagyok és nekem eléggé tetszik. Az a baj, hogy túl sokat vársz. Fogadd el úgy, ahogy van, akkor jobban jársz! Ez egy sorozat és így elhúzhatják kicsit a szálakat is, nem lesz annyira pörgős, mint egy film, nem is kerül annyiba. De ezzel nincs semmi baj, hiszen ahogy az 1-es válaszoló írta, olyan dolgokat láthatunk most, amit eddig csak élképzelni tudtunk, ha egyáltalán gondolkodtunk rajta. Mondanám, hogyha nem tetszik, akkor hagyd abba, de vajon megteszed? Nekem voltak "menő" sorozatok, amiket elkezdtem nézni, aztán nem érdekelt, így abbahagytam (Shameless (1. évad), Braking Bad (2. ávad), Walking Dead (9 évad), stb. Tedd ezt és vége lesz a szenvedésednek.
2022. jún. 17. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Csalódás, nem szól semmiről, csak plotholeokat generál.
2022. jún. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!