Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha az emberekben ennyi ellenér...

Ha az emberekben ennyi ellenérzést vált ki a woke culture, PC és az LMBTQ a filmekben/sorozatokban, akkor a filmgyártás miért ragaszkodik hozzájuk?

Figyelt kérdés
Illetve mi történne, ha egy blockbuster filmes ellenállna ennek a trendnek és csakazértis kizárólag fehér színészeket szerződtetne egy produkcióhoz?
2022. febr. 15. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

"az emberek nagy többsége nem akarja ezt látni állandóan minden utcasarkon hogy a melegek vonaglanak meg nyalják falják egymást mint az állatok."

Én speciel azt sem szeretném látni, hogy heterók vonaglanak meg nyalják-falják egymást... ez nem identitási kérdés, hanem ízlés dolga.

Egyébként a normális "nem heterók" sem kedvelik ezt a felvonulás-dolgot, mert csak lejáratja őket.

De ezzel megint csak ott tartunk: nem a homoszexuálisokat kell okolni, hanem a feltünési viszketegségben szenvedő bármilyen érzelmű emberkéket. Mert jóérzésű ember az ilyen dolgait négy fal között intézi ha meleg, ha hetero. A filmeket meg nem kell megnézni annak, akit ez zavar. Mert maga a tény egyébként, hogy egy karakter meleg, az nem rontja egy film értékét (hacsak nem szexfilmet nézel). Akit pedig a gondolat is zavar, az pedig tényleg üljön be egy lakájos búra alá...

Volt néhány meleg pasi ismerősöm is, náluk udvariasabb, segítőkészebb és pedánsabb emberkéket nem ismertem.

2022. febr. 15. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
#11 lényegében ugyanezt írtam hogy csinálják otthon... Senkit sem érdekel amúgy ki mit csinál.
2022. febr. 15. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
29%

Mert a pénzes "nagy embereknek" valamiért hobbija ez. Más értelmes indokot nem tudok kitalálni, mert rettentő káros és kontraproduktív az egész. Én pl. alapból egy toleráns, elfogadó, barátságos ember vagyok (voltam?), és soha semmi bajom nem volt a melegekkel vagy a feketékkel, de amióta pár éve minden egyes filmben és sorozatban a melegeket, négereket, meg "erős nőket" kell nézni, attól függetlenül hogy 90%-ban semmi keresnivalójuk a történetben (és sok film még az alapműveket is meghamisítja az SJW lobbi kedvéért, lásd Gyűrűk ura vagy Vaják), azóta a rosszullét kerülget ha csak meghallom az SJW kifejezések bármelyikét, vagy meglátok egy ilyet a tévében.

Ha valóban az lenne a céljuk, hogy az elfogadást segítsék, akkor már rég leálltak volna az erőszakos, torkon lenyomós 0-24 propagandával, mert az emberek elsöprő többségénél pont ellentétes hatást váltanak ki, és aki eddig közömbös volt a melegek meg a feketék iránt, most az is utálni fogja őket emiatt.

Olyannal viszont még furcsa mód egy emberrel sem találkoztam (még a neten se, nem hogy élőben) aki korábban nem szerette volna a nőket, feketéket vagy LMBT-ket, de a filmes és sorozatos propaganda hatására megkedvelte őket. És annyira nem is lep meg, teszem hozzá.

2022. febr. 16. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom a fiatalokat akarják átmosni ezzel. Nézzétek meg az új texasi láncfűrészest, full woke az is. Éskb. majdnem minden új sorozatnál is így van sajnos.
2022. febr. 21. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!