Csacska angyal: Federico vs Max, ki volt a jobb pasi?
Én is imádtam, pedig alapból szappanoperákat nem néztem. Amúgy azért jutott eszembe, mert elkezdtem újra megnézni a részeket és aztán a youtube feldobta Flor Bertotti csatornáját és jó látni, hogy a színészek még mindig jóban vannak, tartják a kapcsolatot. Kicsit visszahozta a gyerekkoromat. Ez az újabb.
https://www.youtube.com/watch?v=aj1rHPf-Yzw
De volt a Fedét játszó is.
Micsoda véletlen, nekem is nemrég dobta fel Flornak a youtube csatornáját. Pont jókor, mert nemrég kezdtem el a spanyolt is tanulni, szóval van motiváció is.
Rendesen öregnek érzem magam (26 vagyok) látva ezeket a videókat, hogy a színészek is hogy megváltoztak, mennyi idő eltelt azóta... Imádtam ezt a sorozatot, meg a barátnőim is :) Emlékszem mekkora divat volt a "csacska angyalos" tornacipőzés :) Ajj de sajnálom hogy így rohan az idő és ezek a dolgok így elmúlnak.
A két pasi közül nekem Federico volt a helyesebb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!