Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vaják második évada jobb...

A Vaják második évada jobb vagy rosszabb mint az első volt?

Figyelt kérdés
Azokat kérdezem akik már látták, ha kérhetem komolyabb SPOILEREK NÉLKÜL, hogy az első évadhoz képest jobb vagy rosszabb a második? Mert nekem az első bevallom csalódás volt, ha ez nem jobb annál vagy netalán még gyengébb, akkor inkább nem áldoznék rá időt, csak ha legalább egy minimális kézzelfogható fejlődés van az első évadhoz képest...

2022. febr. 1. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Rosszabb, borzalom.
2022. febr. 1. 05:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszabb. Engem általában nem érdekel a látvány, nem érdekelnek a szörnyek, engem mindig is kb 3 dolog érdekel egy sorozatban. A történet legyen érdekes, a karakterek legyenek önazonosak és ne legyen benne rúl sok inkonzisztia.

A történet ismertebb a könyvekből, szóval tudtam, hogy jó lesz... De annyit változtattam rajta, hogy nem lett jó. Lényeges elemek maradtak ki és valami halál random, unalmas hülyeséget raktak be helyére. Pl amikor Triss lenetegszik. Na ez teljesen kimaradt.

A karakterek önazonossága is teljesen a kukába van dobva. Yennefer random elárulja a varázsló testvériséget mert meg kell ölnie valakit. Bruh, eddig is egy csomót öltél, most ez így mi? Vesemir személyiségének alapjaitól fosztották meg, amitől csak egy vén és gonosz idióta lett, és a legjobb, hogy mindeközben meg megpróbálják úgy beállítani, mintha olyan okos, bölcs és szerethető lenne mint a játékokban/könyvekben. A harmadik pedig az inkonzisztia. Valaki magyarázza el nekem, hogyha segítünk megszökni egy halálra ítélt háborús bűnösnek az miért segít a helyzetünkön? Hogy miért kell feltétlen elvinni Nenekéhez Cirit? Hogy Triss miért ijed meg a semmitől? Tudja, hogy ősi vér a lány, ahogy azt is tudja, hogy semmi nem bánthatja ott, mégis úgy viselkedik, mintha nem lenne támasza Cirinek. Jha, arról nem is beszélve, hogy az ősi vérnek iszonyat nagy storyja van a könyvekben, csak 30 oldal van arra, hogy elmagyarázzák mi is az. De itt? Itt az van, hogy az ősi vér az ősök vére... Kössz b@2dmeg,ezt zseniálisan elmagyaráztad. Csak van mert van. A történethez kell, és olyanokkal, hogy Lore, nem fárasztjuk a kedves nézőt.

2022. febr. 1. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én rövid leszek, mint a könyvek rajongója, én azt hittem azt kapom amit a harmadik(kedvenc) résztől vártam, hát csalódtam. Nem mondom, hogy annyira rossz volt, lehet, hogy alapok nélkül még igazán tetszett is volna, de így nem nagyon. A Netflix-es szál (a tündés) szerintem még jobban működött, mint amit adaptáltak, mert ott elég kevés sikerrel jártak. A logikátlanságokra meg inkább nem is mondok semmit, azoktól eléggé hánynom kellett, olyan ugrálások voltak, meg értelmetlen karaktermotivációk, hogy néha azt gondoltam én vagyok a hülye, pedig csak a sorozat volt az. Egy szó, mint száz nekem az első évad sokkal jobban bejött, ott még nagyjából hűek voltak a könyvekhez, ez meg olyan mintha egy fanfiction lenne.
2022. febr. 1. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, akkor úgy látom nem érdemes rá időt pazarolnom, nekem már az első se nagyon jött be.
2022. febr. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!