A Vaják második évada jobb vagy rosszabb mint az első volt?
Szerintem rosszabb. Engem általában nem érdekel a látvány, nem érdekelnek a szörnyek, engem mindig is kb 3 dolog érdekel egy sorozatban. A történet legyen érdekes, a karakterek legyenek önazonosak és ne legyen benne rúl sok inkonzisztia.
A történet ismertebb a könyvekből, szóval tudtam, hogy jó lesz... De annyit változtattam rajta, hogy nem lett jó. Lényeges elemek maradtak ki és valami halál random, unalmas hülyeséget raktak be helyére. Pl amikor Triss lenetegszik. Na ez teljesen kimaradt.
A karakterek önazonossága is teljesen a kukába van dobva. Yennefer random elárulja a varázsló testvériséget mert meg kell ölnie valakit. Bruh, eddig is egy csomót öltél, most ez így mi? Vesemir személyiségének alapjaitól fosztották meg, amitől csak egy vén és gonosz idióta lett, és a legjobb, hogy mindeközben meg megpróbálják úgy beállítani, mintha olyan okos, bölcs és szerethető lenne mint a játékokban/könyvekben. A harmadik pedig az inkonzisztia. Valaki magyarázza el nekem, hogyha segítünk megszökni egy halálra ítélt háborús bűnösnek az miért segít a helyzetünkön? Hogy miért kell feltétlen elvinni Nenekéhez Cirit? Hogy Triss miért ijed meg a semmitől? Tudja, hogy ősi vér a lány, ahogy azt is tudja, hogy semmi nem bánthatja ott, mégis úgy viselkedik, mintha nem lenne támasza Cirinek. Jha, arról nem is beszélve, hogy az ősi vérnek iszonyat nagy storyja van a könyvekben, csak 30 oldal van arra, hogy elmagyarázzák mi is az. De itt? Itt az van, hogy az ősi vér az ősök vére... Kössz b@2dmeg,ezt zseniálisan elmagyaráztad. Csak van mert van. A történethez kell, és olyanokkal, hogy Lore, nem fárasztjuk a kedves nézőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!