Kinek mi a személyes tapasztalata a szputnyik oltással kapcsolatban, mennyire voltak durvák a tünetek az első és a második után? Ha az első erős tünetekkel járt, a második még rosszabb lehet?
Húha! Hát nekem is volt 39 fok az első után, és a 2. után sajnos 40-ig is felment. :( És én is annyira rosszul voltam, mint talán még soha. Kontrollálhatatlanul vacogtam, remegtem. Az 1. után csak vagy 1 óráig, de a 2. után nem is tudom, talán 3 óráig is. Meg azt éreztem, szétfolyik az agyam, annyira forró volt a fejemben. Mellé zsibbadtam, szédültem, stb.
Mondjuk aztán reggelre már majdnem teljesen jól is voltam, és a vérvétel azt mutatta, hogy jó sok ellenanyag lett a véremben, szóval én nem bántam meg.
Én még csak az elsőt kaptam meg. Utána estére belázasodtam. De ennyi. Nem volt az se vészes, az egészben a szüleim reakciója volt a legrosszabb 😂. Aggódtak értem, na 😆.
Nem tudom hogy a második után mi lesz.
Mondjuk a család már volt covidos, úgyhogy nem volt nekem új a vírussal való tali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!