Trónok harca könyv vagy a sorozat a jobb?
Légyszi csak az szavazzon aki olvasta a könyvet és látta a sorozatot.
Köszi
Még egy kérdés:
A könyv hány oldalas?
A könyvek sokkal jobbak. A sorozat addig volt igazán minőségi, amíg a könyveket adaptálta, amint kifogytak az alapanyagból és saját ötletekből kellett dolgozniuk, óriást csökkent minőségben a sorozat (az első öt évadot nagyon szeretem, onnantól már nagyon vegyes).
A könyvben nem csak több különböző történetszál van, de részletesebben is ki vannak fejtve, jóval több van minden mögött. Vannak olyan karakterek, helyszínek, amik a sorozatban elég unalmasnak vagy érdektelennek tűnhetnek, de a könyvekben baromi érdekes ki vannak fejtve.
A kiadástól is függ, de az én könyveim ilyen hosszúak:
1. Trónok harca: 896 oldal
2. Királyok csatája: 975 oldal
3. Kardok vihara: 1215 oldal
4. Varjak lakomája: 895 oldal
5. Sárkányok tánca: 1151 oldal
Többnyire elég olvasmányos, kivéve ha van egy karakter, akit nem kedvelsz, mert akkor az ő fejezetein át kell szenvedned magad valahogy. (Minden fejezet elsősorban egy karakterre fókuszál.)
A könyvekről érdemes tudni, hogy még kettő könyv van készülőben, így a sorozattal ellentétben nincs lezárva a történet.
A könyvekből az első 2 fantasztikus, a harmadik olyan amilyen, a 4-5 gyenge, a 6-7 már soha nem fog megjelenni (tehát voltaképpen egy befejezetlen könyvsorozatot fogsz olvasni).
A tévésorozatból az első évadok jobbak, utána olyan-amilyen.
Nem tudom eldönteni, melyikre szavazzak.
A könyvek nagyszerűek. A legjobb a 3. és 4. rész.
A sorozat 1. évada a valaha készült legjobb sorozatos adaptációja egy könyvnek. A többi aztán fokozatosan romlik a nézhetetlen felé.
8. Csak nem homofób vagy?
(Amúgy lehet mást a való életben elegendő szexuális inger él és nem szorul arra rá, hogy egy színésznőre csorgassa a nyálát.)
Nem vagyok homofób. Ellenben viccesnek találom hogy mennyire sivár némely ember élete, hogy a lepontozásban leli örömét. Tessék, legyen mára még több örömötök, itt van még egy választ, pontozzátok ezt is nullára.
Szégyen hogy manapság már gáznak számít ha egy jó nő bejön valakinek... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!