Olyan típusú sorozatot tudtok ajánlani, ami leginkább misztikus témájú, esetleg középkori?
Figyelt kérdés
Ami mostanában nagyon tetszett, a Witcher, a Trónok harca, illetve a Fullmetal Alchemist, így hasonló témájú sorozatokat keresek. Leginkább a misztikus, varázslatos, esetleg alkímiával, boszorkánysággal kapcsolatos sorozatok érdekelnek. Lehet középkori is, de pl az ipari forradalom ideje is izgalmas számomra. Illetve könyvekben is gondolkodom, azt is szívesen fogadom, ha ajánlatok.2022. jan. 2. 01:00
1/9 anonim válasza:
Londoni rémtörténetek
Constantine
Millennium
2/9 anonim válasza:
Carnival Row
Wheel of Time
Shadow and bone
The 100
Stranger Things
InuYasha
4/9 anonim válasza:
A Boszorkányok elveszett könyve. Most januárban lesz a harmadik évadja!
5/9 anonim válasza:
Guin Saga
Castlevania
Rejtélyek városkája
6/9 anonim válasza:
Annak idején a Salem nekem nagyon bejött, de nem tudom honnan lehetne mexerezni: [link]
7/9 anonim válasza:
Régebbi sorozat, de imádtam. Merlin kalandjai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!