Látnotok kell az 1967-es Tüskevár című filmet!A fiatalok nem tudják,hogy mennyire jobb volt az élet,követendő példa!Persze van, ha nem tetszik, de az élet dicsérete fontos.Ilyen természetképeket már nem láthatunk. Mi a véleményetek?
Kedves kérdező, ne mondj olyan hülyeségeket, hogy nem tudjuk mi az a kanalasgém, amikor annak az átkozott madárnak a létezése nem korhoz kötött. Bár be is vallom, engem nem nagyon érdekelnek. Ha annyira zavar a ritkaságuk, menj el állatvédőnek.
"Azt sem tudják, hogy kell egy csibét felnevelni" gratulálok, ha majd szükség lesz rá, tudunk alkalmazni mi is mindenféle tudást, hiszen az emberiség fejlődése erről szól, newton fizikai elméletei is megmaradtak, akkor általános dolgok elmélete miért lenne lehetetlen a jövő számára?
A nagyja szimpla logika
Fantasztikus lehet az a film. A kérdezőnek elég volt megnéznie és máris tudja hogy hogyan kell felnevelni egy csibét és hogy hogy néz ki a kanalasgém.
Egyébként mekkora megfejtés már, a könyv (én csak olvastam), arról szól hogy az akkori fiatalság mennyire nem tud felnevelni egy csibét és hogy nem tudja mi az a kanalasgém. (ja, meg evezni sem ugye :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!