Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a különbség a Star Vars és...

Mi a különbség a Star Vars és a Star Trek között?

Figyelt kérdés
Párom állandóan ezeket a marhaságokat nézni. Szerinte van különbség a kettő között, de Én nem értem. Mindkettőben űrhajók vannak, és ugyanaz a béna sztori megy minden filmben. Már többször láttam ezeket mint ahányszor akartam, és van pasimnak egy kiló képregénye, figurája, pólója, dzsedikardja, minden kis bisz-basza. Ilyenekre szórja a pénzt. Már őszintén megfordult a fejemben hogy eladom az egész hóbelebancát a Marketplacen. Viszont hogy visszatérjek az eredeti kérdéshez: Mégis mi a különbség a kettő között? Hiába nézetett meg velem egy csokorra valót ezekből a filmekből, még mindig nem látom hogy lenne lényegi különbség a kettő között a néven kívül.

2022. febr. 9. 00:26
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
* Leia, természetesen. Bocs az elütésért. :)
2022. febr. 20. 21:19
 52/53 anonim ***** válasza:

4# hát azért az sw-be inkább az életre helyezi a hangsúlyt.

míg a trekbe mindig minden hajó meg eszköz patyolat a sw-be látszik az , hogy pl egy felső 10.000-ből érkező hajója letisztult luxus az átlag embernek meg nincs ha van is az is max egy lepusztult sikló vagy ősrégi szar ami jó ha fel tud szállni

2023. júl. 3. 22:32
 53/53 anonim ***** válasza:

nemhogy kilépni az atmoszférából.

A magát demokratikusnak mondó köztársaságok meg vadkapitalista korrupt politkusok gyülekezete épp ahogy a valóságban nagy részben.

a Birodalom meg tipikus hódító szélsőséges birodalom.

Rabszolga tartó , rasszista , az elfoglalt területeken leromlik az életkörülmény , ha rosszat mondasz a birodalomról vagy az uralkodóról mehetsz a börtönbe vagy munkatáborba rosszabb esetbe helybe kivégeznek. napestig megy a propaganda minden méteren kirakva a zászló.

konkrétan egy 3. birodalom az űrben.

szóval az az érv hogy a star wars mese a TCW óta nem igaz már rég kinőtte erre az Andor a bizonyíték

2023. júl. 3. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!