Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a különbség a Star Vars és...

Mi a különbség a Star Vars és a Star Trek között?

Figyelt kérdés
Párom állandóan ezeket a marhaságokat nézni. Szerinte van különbség a kettő között, de Én nem értem. Mindkettőben űrhajók vannak, és ugyanaz a béna sztori megy minden filmben. Már többször láttam ezeket mint ahányszor akartam, és van pasimnak egy kiló képregénye, figurája, pólója, dzsedikardja, minden kis bisz-basza. Ilyenekre szórja a pénzt. Már őszintén megfordult a fejemben hogy eladom az egész hóbelebancát a Marketplacen. Viszont hogy visszatérjek az eredeti kérdéshez: Mégis mi a különbség a kettő között? Hiába nézetett meg velem egy csokorra valót ezekből a filmekből, még mindig nem látom hogy lenne lényegi különbség a kettő között a néven kívül.

2022. febr. 9. 00:26
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
90%

Sógorom fanatikus star wars rajongó, a menyasszonyát egyáltalán nem érdekli, sose látta a filmeket. Ettől függetlenül SOHA nem nyilatkozik ilyen tirpák módon, eszébe se jut eladni a SW cuccokat, és nem nyilvánul meg ilyen tahó stílusban a témában.

Az én páromnak is van olyan érdeklődési köre ami engem hidegen hagy.

Miért nem lehet ezt békében tolerálni? Hadd nézze a sci-fit, te meg addig nézel mást. Gondolom téged is érdekelnek olyan dolgok amik őt nem, neked jól esne ha így leszólná, eladná a cuccaidat?

2022. febr. 11. 10:19
 42/53 anonim ***** válasza:
88%
Én mit nem adnék egy ilyen férfiért. Nő létemre a Star Wars, Terminator, Alien-Preador univerzum a mindenem. De a Star Gate, Star Trek is jöhet.
2022. febr. 11. 10:27
 43/53 anonim ***** válasza:
0%
42es gyàre noh .kiragom a mehedet mint az alien osztan beléd kötözök mint a goauld. A csèphadarúval mög csak elbànok valahogyan :)
2022. febr. 11. 11:06
 44/53 anonim ***** válasza:
86%
43# beszélni magyar? Ha meg vicc akkor jó sz@r
2022. febr. 11. 15:55
 45/53 anonim ***** válasza:
45%
Még nem haltak ki a stargate-esek sem 😍 imádlak titeket
2022. febr. 12. 02:07
 46/53 anonim ***** válasza:
75%
Sg1forever
2022. febr. 12. 12:54
 47/53 anonim ***** válasza:
41%

Ideje újra ledarálni

Mondjuk az utolsó 2 évad Jack nélkül átért már kicsit rontott a színvonalon

Pedig amúgy jó valláskritika

2022. febr. 12. 13:02
 48/53 anonim ***** válasza:
75%
De miért lettem lepontozva a 46os vagyok 47 szintén. A stargate király már 20 éve előre látott sokmindent .a ki emlékszik a 2063 space above and beyondra?
2022. febr. 12. 14:34
 49/53 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy a kérdés szempontjából valóban nem hasznos a válaszunk :D De a kérdés kiírója lepontozott mindenkit nagyjából, van egy-két ritka kivétel. De aki leírta, hogy nem kéne ócsárolni más hobbiját, az is kapott a piros x-ből

És az is, aki valóban a kérdésre válaszolva leírta a Trek és "Vars" közti különbséget

2022. febr. 12. 16:52
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

A StarTrek sorozatok leginkább társadalomkritikai szempontból érdekesek, a StarWars inkább fantasy, mese. Az űrhajók és az univerzum csak kellékek, csak egy "skin", innentől kezdve semmi hasonlóság sincs köztük.

Találtál egy normális férfit, akinek van agya, szabadidejében számára építő jellegű dolgokat csinál. Számodra ez sosem lesz érthető. Én pl. nem érzem a különbséget 2 kávé között, mert utálom a kávét. Ha szereted, elfogadod a hobbiját, szülinapján meg beöltözöl Leila hercegnőnek vagy Orion szindikátusi nőnek :D

Hosszú és eredményes életet!

2022. febr. 20. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!