Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a különbség a Star Vars és...

Mi a különbség a Star Vars és a Star Trek között?

Figyelt kérdés
Párom állandóan ezeket a marhaságokat nézni. Szerinte van különbség a kettő között, de Én nem értem. Mindkettőben űrhajók vannak, és ugyanaz a béna sztori megy minden filmben. Már többször láttam ezeket mint ahányszor akartam, és van pasimnak egy kiló képregénye, figurája, pólója, dzsedikardja, minden kis bisz-basza. Ilyenekre szórja a pénzt. Már őszintén megfordult a fejemben hogy eladom az egész hóbelebancát a Marketplacen. Viszont hogy visszatérjek az eredeti kérdéshez: Mégis mi a különbség a kettő között? Hiába nézetett meg velem egy csokorra valót ezekből a filmekből, még mindig nem látom hogy lenne lényegi különbség a kettő között a néven kívül.

2022. febr. 9. 00:26
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
69%
A star wars bírom a treket annyira nem.nálam a stargate a nyerö. Ez egy gyerekkori dolog a pasiknak. Valaki shongokut gyűjt van aki skywakert. Én semmit csak nézem. Amúgy meg jobb mintha kurv.azna vagy inna.
2022. febr. 10. 02:17
 22/53 A kérdező kommentje:
Nem, nem jobb mintha kurvázna. Úgy legalább tudnám hogy a normális nőkre izgul, nem pedig valami kék bőrű űrlényre, fejcsápokkal :D
2022. febr. 10. 07:03
 23/53 anonim ***** válasza:
91%

Tégy egy szívességet a pasidnak, és szakíts.

Szerintem amúgy a horgászat "értelmetlen szhar", nem jöttem össze soha horgásszal hogy utána fikázhassam a hobbiját és szívhassam a vérét és szidhassam hogy mekkora gyökér. 100% bevált módszer, nekem is jobb így meg a horgászoknak is. Ajánlom neked is ezt a praktikát, ne jöjj össze olyannal akit hülyének nézel.

2022. febr. 10. 07:45
 24/53 anonim ***** válasza:
89%

Ajjaj, ne emlegesd a stargate-et mert végképp összezavarod szegényt. :D

2022. febr. 10. 07:46
 25/53 anonim ***** válasza:
90%
Jo nem emlegetem .az biztos hogy sok minden történt benne és sok fele lény van benne.ami összezavarja:)
2022. febr. 10. 09:05
 26/53 A kérdező kommentje:
Mi az a Stargate? Az is valami képregény, vagy film?
2022. febr. 10. 10:35
 27/53 anonim ***** válasza:
93%

www.google.com

Amúgy sorozat. De téged csak összezavarna, engedd el.

2022. febr. 10. 10:37
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Csillagkapu a stargate 17 évad összesen plusz 3vagy 4 film . Akkor a babylon 5öt már meg sem emlitem. Attól a falnak menne:)
2022. febr. 10. 11:25
 29/53 Mojjo ***** válasza:
87%

@29: Csak olyat ér, aminek "star" van a címében. Szóval a Battlestar galactica kártyát kell előhúznunk :)

Esetleg még kissé más műfajban ugyan, de a Star Craft-ot.

2022. febr. 10. 12:17
 30/53 anonim ***** válasza:
79%

Starship Troppers esetleg. :DD

2022. febr. 10. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!