Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a különbség a Star Vars és...

Mi a különbség a Star Vars és a Star Trek között?

Figyelt kérdés
Párom állandóan ezeket a marhaságokat nézni. Szerinte van különbség a kettő között, de Én nem értem. Mindkettőben űrhajók vannak, és ugyanaz a béna sztori megy minden filmben. Már többször láttam ezeket mint ahányszor akartam, és van pasimnak egy kiló képregénye, figurája, pólója, dzsedikardja, minden kis bisz-basza. Ilyenekre szórja a pénzt. Már őszintén megfordult a fejemben hogy eladom az egész hóbelebancát a Marketplacen. Viszont hogy visszatérjek az eredeti kérdéshez: Mégis mi a különbség a kettő között? Hiába nézetett meg velem egy csokorra valót ezekből a filmekből, még mindig nem látom hogy lenne lényegi különbség a kettő között a néven kívül.

2022. febr. 9. 00:26
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
91%

Körülbelül minden a különbség a kettő között. Annyi hasonlóság van, hogy űrhajós sci-fi.

Mondjuk a kérdés értelmét nem igazán látom, ha valóban érdekelne akkor nyilván már informálódtál volna a párodtól, meg a csokorra való filmből amit állítólag láttál.

Ha eladod a cuccait az engedélye nélkül, az lopás. :)

2022. febr. 9. 14:23
 12/53 anonim ***** válasza:
94%
Jajj, ugyan, semmi. Star, star..nyilván ugyanaz 😅
2022. febr. 9. 14:24
 13/53 A kérdező kommentje:
Nekem már egybefolyik ez a sok szar, hiába láttam istentudja mennyit. Természetesen tudom hogy lopás ha a tudta nélkül eladom a cuccait, valószínűleg az lesz hogy választás elé állítom. Vagy megszabadul a sok szarjától és velem marad, vagy mehet isten hírével.
2022. febr. 9. 18:45
 14/53 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem dobd ki, ne is állítsd választás elé.

Jobban jár majd szegény egyedil, mint olyannal, aki nem fogadja el és hisztizik

2022. febr. 9. 18:58
 15/53 Mojjo ***** válasza:
90%
@13: azosztszép! Egyetértek a 14-essel, meg hát neked is jobb lesz, ha nem ejted magad pofára, mert nem hiszem, hogy lenne ember, aki nem a "sok szarját" választaná helyetted. Nem, nem azért mert egy _jó_ barátnő ne lenne milliárdszor értékesebb bármilyen tárgyaknál, hanem azért, mert ez azt jelenti, hogy nem fogadod el őt - és pláne nem szereted - úgy, ahogy van, ráadásul még a hobbija feladására is kényszerítenéd, mert neked az nem tetszik... ehh... ez a kösz, de kösz nem kategória.
2022. febr. 9. 19:28
 16/53 Mojjo ***** válasza:
89%
Mondjuk annyi remény még van, hogy könnyen lehet, kamu a kérdés és egy trollal van dolgunk. Mindenképp ez lenne a pozitívabb verzió.
2022. febr. 9. 19:29
 17/53 anonim ***** válasza:
89%

Én nem kötözködni akarok, nem vagyok oda egyikért sem. De, mitől rosszabb ez a hobbi, mintha horgászna, autó, motor, foci, stb sportokra vagy bármilyen más hobbira(gyk-ra írogatás) lenne rákattanva?

Csak elgondolkodtató kérdésnek, neked mi a hobbid, és az mivel jobb, mint a párodé?

Mert valami hobbija mindenkinek van, sok csaj pl a körméről/műkörmökről képes naphosszat beszélni, vagy a divatról, vagy a celebekről, vagy a....

2022. febr. 9. 19:39
 18/53 A kérdező kommentje:
17es Azok a hobbik amiket felsoroltál: horgászat, autók, foci, sokkal férfiasabbak mint ezek az értelmetlen szarok amelyik mindegyik ugyanarról szól. Bár lehet még mindig jobb mint a szuperhősös filmek amik mostanában mennek, azok még jobban ugyanarra az elkurt sémára épülnek. De a kérdést itt lezárom, megkaptam a válaszokat amiket akartam. Leírták nekem hogy mi a különbség (bár Én még így sem látom, de biztos az Én hibám), innentől tárgytalan, nem hinném hogy bárki el tudná jobban magyarázni
2022. febr. 9. 19:47
 19/53 anonim ***** válasza:
92%
Örülök a lepontozásnak, legalább ideges lettél
2022. febr. 9. 19:50
 20/53 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, attól még, mert valami nem tetszik, lehet róla szépen beszélni. Azzal, ha lehordod és leszarozod, csak bicskanyitogató üzemmódba kapcsolsz át, senki nem szereti, ha a kedvenc dolgait ócsárolják ilyen módon. Lehet mondani, hogy nem szereted, kész.

És igen, ha a leírtak alapján sem látod, valóban Benned van a hiba.

"Férfiasabbak"

Bezzeg ha részegen menne haza, és az az első mondata bunkó stílusban, hogy "hol a kaja, asszony?", az nem tetszene, mi? Pedig sajnos ez is a "férfias" kategóriába tartozna

2022. febr. 9. 23:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!