Mi a különbség a Star Vars és a Star Trek között?
Körülbelül minden a különbség a kettő között. Annyi hasonlóság van, hogy űrhajós sci-fi.
Mondjuk a kérdés értelmét nem igazán látom, ha valóban érdekelne akkor nyilván már informálódtál volna a párodtól, meg a csokorra való filmből amit állítólag láttál.
Ha eladod a cuccait az engedélye nélkül, az lopás. :)
Szerintem dobd ki, ne is állítsd választás elé.
Jobban jár majd szegény egyedil, mint olyannal, aki nem fogadja el és hisztizik
Én nem kötözködni akarok, nem vagyok oda egyikért sem. De, mitől rosszabb ez a hobbi, mintha horgászna, autó, motor, foci, stb sportokra vagy bármilyen más hobbira(gyk-ra írogatás) lenne rákattanva?
Csak elgondolkodtató kérdésnek, neked mi a hobbid, és az mivel jobb, mint a párodé?
Mert valami hobbija mindenkinek van, sok csaj pl a körméről/műkörmökről képes naphosszat beszélni, vagy a divatról, vagy a celebekről, vagy a....
Figyelj, attól még, mert valami nem tetszik, lehet róla szépen beszélni. Azzal, ha lehordod és leszarozod, csak bicskanyitogató üzemmódba kapcsolsz át, senki nem szereti, ha a kedvenc dolgait ócsárolják ilyen módon. Lehet mondani, hogy nem szereted, kész.
És igen, ha a leírtak alapján sem látod, valóban Benned van a hiba.
"Férfiasabbak"
Bezzeg ha részegen menne haza, és az az első mondata bunkó stílusban, hogy "hol a kaja, asszony?", az nem tetszene, mi? Pedig sajnos ez is a "férfias" kategóriába tartozna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!