Mi a különbség a Star Vars és a Star Trek között?
Amúgy kérdező meg ne haragudj de ezt jelentem mert ilyen provokatív szitkozódó kérdést utoljára egy olyan kérdés alatt láttam ahol a 40-es nő azon volt felháborodva hogy ő neki a gyártósoron van egy 20 éves munkatársa aki nem tud csavarozni ezért az összes férfi életképtelen te is kb ilyen vagy csak melette még az IQ szinted is olyan alacsony hogyha egyel kevesebb lenne már meg szűnnél létezni amen.
Amúgy tényleg szerintem a világ jobban járna ha szakítanátok mert egy épelméjű férfi se maradna meg egy ilyen melett mint te
@31:
Hát igen.
Star Wars: [link]
Star Trek: [link]
A különbség az, hogy az utóbbiból doktori disszertáció és kutatások születtek, az említett doktori disszertáció már bebizonyította, hogy az általános relativitáselmelet megenged ilyen megoldást, a NASA vizsgálja a megvalósítás lehetőségét stb stb, míg az előbbi... az üres, valós jelentéstartalom nélküli halandzsa.
(Mondom ezt úgy, hogy mindkettőt szeretem, sőt, ha választanom kellene, a Star Warst talán még jobban is.)
@36: A mentőcsónakokat már pár száz évvel hamarabb feltalálták, az első ionhajtóművet pedig majdnem két évtizeddel az Új Remény előtt építette a NASA. A holográfia is régebbi, és egyáltalán nem gondolnám, hogy bármit segített a fejlődésében, hogy egy filmben megjelent, mint ahogy a művégtagok fejlődését sem hinném, hogy segítette - alapvető dolog ilyesmiknek a fejlesztése és természetes dolog a fejlődésük mindenféle filmek nélkül is.
A halandzsát pedig kifejezetten a hajtóműre értettem, ha megnézed, miket linkeltem.
Mi a különbség? Hogy is mondjam... A Star Wars a Piroska és a Farkas, a Star Trek a Farkasokkal Táncoló.
Azt meg külön bírom, hogy te akarod megmondani, mi a férfias. Igazság szerint aki ilyeneket találgat ki, az azt várja, hogy a férfi valami irdatlan bunkó, tanulatlan szőrös majom legyen. A párod meg ennél magasabb szinten van.
Uramisten ! Nagyon remélem, hogy ez a kérdés csak kamu. Ennyire primitív bunkó korlátolt 3,14chaként összeteheted a kezed, hogy egyáltalán van párod. Bár amint hapsinak átveszi az agya a farkától az irányítást, már repülsz is aranyom.
Én a helyedben azzal sem dicsekednék, hogy többszöri nézésre sem fogod fel mi a különbség a két történet között. Nézz inkább bajos csajokat vagy Paula és Paulinát. Azok valók az ilyen értelmiségieknek.
Ami pedig a cuccait illeti, lopásnak minősül eladni őket. Vágnám is ki a helyében az összes magas sarkúdat, smink cuccodat és minden szarodat a kukába. Vagy téged úgy, hogy kezed-lábad eltörik.
Én nő vagyok, sokszor elgondolkozok miért szeretem gyermekkorom óta jobban a férfi társaságot, de az ilyen kérdések után mindig eszembe jut mi bajom a nők igen nagy hányadával.
“Természetesen tudom hogy lopás ha a tudta nélkül eladom a cuccait, valószínűleg az lesz hogy választás elé állítom. Vagy megszabadul a sok szarjától és velem marad, vagy mehet isten hírével.”
Szerintem nem lenne nehéz választania. Vannak értelmes, normális nők is. A magadfajtát tényleg csak a dugásért tartja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!