Tényleg meggyalázta a folytatás trilógia Luke-ot?
Nekem nagyon tetszettek az öreg Luke gondolatai, jelenetei, tettei, nem a fénykard-dobálásra gondolok, hanem mondjuk a Crait-i jelenetéhez, stb.
Ha valaki megérti, hogy a Jedik miért buktak el, akkor egyetért Skywalkerrel, abban amit a Jedikről mond. Ez pont az imádott előzmény trilógia és a Klónok háborúja sorozat lényege, de rengetegen ezt sem értik, ahogy az egész SW mondanivalóját.
Szóval miért gyalázta meg a film Lukeot?
#60! Gyaaaaaa! az előbb írtad, hogy ez egy totál elvárható reakció volt a részéről!!!!! XD
Az én mondatom:
,,Maga a szituáció nekem sok! Hogy ott áll egy alvó gyerek fölött és egy pillanatra elagyal azon, hogy kegyetlenük meggyilkolja álmában."
A reakciód rá:
,,Hisz pláne az után hogy átélte mindazt amit a birodalom és Vader okozott, és egy potenciális új Vader felemelkedését látta maga előtt, ez egy teljesen a helyzethez es karakterhez illő reakció volt."
Na erre most mit fogsz írni? :D:D:D:
"Gyaaaaaa! az előbb írtad, hogy ez egy totál elvárható reakció volt a részéről!!!!!"
Hogy hirtelen felindulásból átfusson az agyán egy gondolat? Persze. Hogy elagyalgasson ilyesmin? Az már kevésbé. De ez utóbbit nem is tette meg.
Te tényleg azt hitted, hogy ezt úgy értettem hogy hosszasan agyalgatott rajta! Még írtam is utána, hogy nem azzal van bajom, hogy Luke hírtelen haragú. Tehát egy minimális gondolkodás után leeshetett volna hogy az elagyalást a hirtelen haragúságából következő pillanatnyi gondolataira értettem. Sőt az előző válaszomban is írtam, hogy ,,pillanatra elagyalt".
Sajnálatos, hogy neked ennyi sem volt elég ahhoz, hogy a megfelelő kontextusba helyezd az (amúgy nem ilyen egyértelmű szituációkban többféleképpen is értelmezhető) "elagyalt" szót...
Egyedként meg NEM! tudod, pont abból szűrtem ezt le, hogy csak ezzel az egy szóval volt bajod, és minden másra (ami a lényeg lett volna) nem reagáltál. Tudod: Hallgatás = beleegyezés!
"Hallgatás = beleegyezés!"
Nem tudtam hogy az oviban vagyunk, de mindenesetre ez rólad sok mindent megmagyaráz.
Viszont ha részedről tényleg ez a hozzáállás, akkor én itt kiszálltam.
Amúgy Luke szerintem nem akarta megölni Vadert, amikor rátámadt dühében: Amikor vert helyzetbe került, még akkor is csak a kezét csapta le. Pedig ott aztán tényleg be volt kattanva Luke rendesen a dühtől. Amint harcképtelenné tette már le is nyugodott. Tehát elérte, amit akart.
Nekem ebből az jött le, hogy Luke igenis hirtelen haragú, de nem akar senkit sem dühében likvidálni. Yoda azt mondta neki, hogy akkor válik csak igazi Jedivé, ha legyőzi Vadert! Sikerült neki! És mindezt úgy, hogy amikor totál el volt burulva az agya, még akkor sem gyilkolta meg.
Ezért is volt nagyon karakteridegen és bizarr számomra az a kunyhós jelenet. Még akkor is, ha csak egy pilantig agyalt el azon, hogy meggyilkol egy alvó gyereket, aki még csak nem is biztos, hogy sötét nagyúr lesz. Ez az én elképzelésem. A tiéd meg egy másik. Ennyi...
"Csak akkor nem ölte meg apját, mikor az Uralkodó szembesítette vele, és látta Vader robotkezét, ami elgondolkoztatta"
Aha szép mese csak annyi a baj hogy te nem figyeltél luke arckifejezésére palpatin inkább erősíteni akarta benne a haragot nem lecsillapítani így véletlen se akart olyat mondani ami megállítsa lukeot vader megölésében amijor levágta a kezét rögtön megölhette volna idegében de nem tette megtanulta használni a sötét oldalt úgy hogy kordában tudja azt tartani (lásd jabba palotájában megfolytja az őröket amit hozzáteszek anakin jedi létére idegből tett sokszor luke meg higgadt arcal) ezt csak nagyon kevés jedi tudta megtenni mint pl windu aki azért nyert majdem palpatin ellen mert felhasználta anakin félelmét amire azt hitte hogx palpatiné ez a könyv változatban benne is van.
De visszatérve lukera nem kell kézpénznek venni amit mondott mert kylo máshogy mondta el az egészet luke úgy mondta hogy hirtelen felindulásból kylo úgy hogy szemrebbenés nélkül megtette volna. Rá lehet azt fogni hogy kylo manipulálni akarta ezzel reyt de honnét tudod higy nem luke hazudott? Mert ő a jó a történetben és? Yoda a klónok háborúja idején szerinted miért járt bottal? Becsapta a padawanokat azért hogy megmutassa nekik azt amit lukenak is mondott a méret nem minden de amikor harcolni kelett akkor eldobta a botot és ugrált is akár szóval ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!