Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg meggyalázta a folytatá...

Tényleg meggyalázta a folytatás trilógia Luke-ot?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszettek az öreg Luke gondolatai, jelenetei, tettei, nem a fénykard-dobálásra gondolok, hanem mondjuk a Crait-i jelenetéhez, stb.

Ha valaki megérti, hogy a Jedik miért buktak el, akkor egyetért Skywalkerrel, abban amit a Jedikről mond. Ez pont az imádott előzmény trilógia és a Klónok háborúja sorozat lényege, de rengetegen ezt sem értik, ahogy az egész SW mondanivalóját.

Szóval miért gyalázta meg a film Lukeot?

2021. szept. 27. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
#50 nem gyilkolta meg, csak egyetlen pillanatra gondolta. Ami azért nem valami nagy
2021. okt. 6. 11:23
 52/77 Tislerics Máté ***** válasza:
26%

#50! Jaaa??? Nem gyilkolta meg? hoppá!!! Ezt nem is tudtam........ (irónia...)

Maga a szituáció nekem sok! Hogy ott áll egy alvó gyerek fölött és egy pillanatra elagyal azon, hogy kegyetlenük meggyilkolja álmában.

A TLJ-s Luke vitán felül megosztó! Többek között az ilyen jelenetek miatt. De lehetne ezt úgy is csinálni, hogy tökéletes legyen. Lásd.: Mandó utcsó rész...

2021. okt. 6. 12:02
 53/77 anonim ***** válasza:
58%

"Maga a szituáció nekem sok! Hogy ott áll egy alvó gyerek fölött és egy pillanatra elagyal azon, hogy kegyetlenük meggyilkolja álmában."

Az lehet, hogy neked sok, mindenkinek szíve joga a saját véleménye. Ami nem igaz, ha azt mondod, hogy ez karakteridegen. Hisz pláne az után hogy átélte mindazt amit a birodalom és Vader okozott, és egy potenciális új Vader felemelkedését látta maga előtt, ez egy teljesen a helyzethez es karakterhez illő reakció volt.

2021. okt. 6. 12:14
 54/77 A kérdező kommentje:
Tökéletes nem azt jelenti, hogy egy full optimista, pozitív karakter, aki régen se volt ilyen teljesen.
2021. okt. 6. 12:17
 55/77 A kérdező kommentje:
Egy tökéletes karakterbe beletartoznak a hibái, kudarcai is
2021. okt. 6. 12:27
 56/77 Tislerics Máté ***** válasza:
20%

,,Hisz pláne az után hogy átélte mindazt amit a birodalom és Vader okozott, és egy potenciális új Vader felemelkedését látta maga előtt, (...)"

Az ugye megvan, hogy Vader-ben az utolsó pillanatig bízott és hitte, hogy jó útra térhet!? (Pedig akkor is tudta, hogy mit okozott a Birodalom és Vader) És lám igaza lett! Ben-t meg kivégezte volna miközben alszik, annak ellenére, hogy benne is ott volt a jó (hiszen a 9. részben átáll a jó oldalra). Sőt akkor még nem is volt biztos, hogy gonosz lesz, Mégis lecsapta volna.

Szóval ennyi erőből én is mondhatnám, hogy neked nincs igazad. De nem teszem, mert ahogy te is mondatad: ,,mindenkinek szíve joga a saját véleménye" Nekem túl sok volt az a jelenet, ezért karakteridegennek éreztem. Neked meg belefért. Ennyi!

Érzem, hogy viaskodik benned a jó és a rossz! Jöjj velem! :D

2021. okt. 6. 13:08
 57/77 anonim ***** válasza:
38%

"Az ugye megvan, hogy Vader-ben az utolsó pillanatig bízott és hitte, hogy jó útra térhet!?"

És ennek ellenére hirtelen felindulásból nekiment, amint egy pillanatra fenyegetve érezte a nővérét.

Te nem is érted még az eredeti Luke-ot sem, csak valami idealizált, de valójában sosem létezett tökéletes karaktert akarsz a helyébe képzelni...

2021. okt. 6. 13:14
 58/77 anonim ***** válasza:
0%

"De lehetne ezt úgy is csinálni, hogy tökéletes legyen"

És kiszámítható, ahogy a Mandó uccsó része ;) az lett volna meglepő, ha senki nem jön a gyerekért, vagy mondjuk Cal Kestis jön érte

2021. okt. 6. 13:16
 59/77 Tislerics Máté ***** válasza:
66%

,,És ennek ellenére hirtelen felindulásból nekiment, amint egy pillanatra fenyegetve érezte a nővérét."

És akkor már elagyalhat azon, hogy gyereket gyilkoljon álmukban? akik még át sem álltak a sötét oldalra és nem gyilkolták le a fél galaxist? Kicsit érezd már, hogy nem azzal van a bajom, hogy Luke hírtelen haragú. Hanem azzal, hogy ezt nagyon túltolva mutatják be a készítők! Értem a koncepciót mögötte, de ez akkor is karakteridegennek hat számomra. (leírtam, hogy miért...)

És már megint előjött a személyeskedés... hurrá! Pedig már azt hittem áttéríthetlek a jó oldalra... :D

2021. okt. 6. 13:23
 60/77 anonim ***** válasza:
16%

"És akkor már elagyalhat azon, hogy gyereket gyilkoljon álmukban? "

Elagyalni pont nem agyalt ilyesmin.

2021. okt. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!