XR115 kérdése:
Ciki ha még 16 évesen is tetszik a Miraculous sorozat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 21:59
1/11 anonim válasza:
Én 30 évesen is szeretem a meséket. 🤷♀️
2/11 anonim válasza:
én 39 éves vagyok és Garfieldet olvasok, de psszt
3/11 anonim válasza:
Dehogy ciki.
Én 17 évesen kezdtem nézni, és most, még három évvel később is szeretem.
4/11 anonim válasza:
Szerintem csak 14-16 éves kortól lehet teljességel megérteni, átérezni a történet minden aspektusát, viszonyulni hozzájuk (romantika stb). Persze egy kisgyerek is élvezi, hogy ott ugrálnak, de sokat nem fog értni belőle.
Gyanítom, hogy sok huszonéves rajongó is van (mint pl a My Little Pony-nál), meg idősebbek is, csak félnek coming out-olni, mert az "ciki".
A napokban elnéztem a deviantart-on meg ff.net-en a rajzokat és írásokat, és rengeteg fantasztikus darab van közöttük... azokat biztos nem 12-14 évesek rajzolják, írják.
5/11 anonim válasza:
Szia
Én idősebb vagyok mint te pár évvel, de én is szeretem nézni. Kellemes kis idő töltés 😃
6/11 anonim válasza:
21 vagyok. Az egyik kedvenc rajzfilmem :)
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt, mostanában azt látom hogy nagyon felkapott lett valamiért
9/11 anonim válasza:
30+-os vagyok, és simán megnézek ma is egy mesét, vagy rajzfilmet.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát XD
2021. ápr. 21. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!