Szerintetek milyen lett a legújabb Miraculous rész? (Spoiler veszély)
Alya szerintem csak viccnek fogta fel, ugyebár előtte is többször mondták, hogy "you're our everyday Ladybug". Legalábbis én így gondolom, ugyebár egyes évadok epizódjainál nincs történet- vagy karakterfejlődés, mindig a status quo-val kezdődik és végződik.
Amúgy nekem nem tetszett az epizód. Amolyan összefüggéstelen pot-pourri amibe mindenfélét beledobtak, nem pedig egy érdekes, erős történet mint a Truth vagy a Monster Fu.
Lehet hogy nem álmodta, én abból gondolom hogy valami turpisság van a dologban, hogy Zag mindíg azt csinálja amit a rajongók akarnak, majd pár résszel később kiderül hogy csavar van a dolgokban.
Pl. emlékezzünk vissza, mindenki azt akarta hogy Chloénak legyen karakterfejlődése. Ezt meg is kaptuk egy évad erejéig majd ki lett dobva a kukába.
Vagy pl. amikor Thomas azt nyilatkozta hogy a 3. évadban lesz a lelepleződés. Ez meg is történt az Oblivio részben, de elfelejtették a rész végén.
Vagy amikor mindenki várta a 4. évadban Katica új designját. Kemény 1 rész erejéig kaptuk meg az új Designt (Monster Fu)
Az új dizájnja a Furious Fuban tudtommal azért csak abban a részben volt, mert ugye az a 6. rész igazából, és valamelyik azelőtti részben történt valami, ami miatt olyan lett a ruhája, és az azt követő részekben is mindig olyan lesz gondolom, pl a Queen Bananaban, ami a 8 rész, ha minden igaz. Szóval valahol a 3, és a 6. rész között történt valami, ami megváltoztatta a ruháját (illetve elméletileg azóta tud ilyen kis bigyókat létrehozni, mint pl amit Funak is adott, és azok elméletileg megvédik az adott embert az akumáktól). Csak ugye nem tudni mit. Ezért is rossz, hogy nem sorrendben adják le a részeket.
Amúgy jogos, sokat trükköznek. Majd kiderül. De az álmos dolog számomra egy kicsit túl klisés lenne, nem örülnék, ha ennyivel letudnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!