Még nem láttam a Lie-t. Most inkább kivárok egy kis időt, lehet egyben nézem meg az évadot
2021. ápr. 10. 22:35
2/12 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó. Voltaképpen ugyanazt a dolgot (civil és szuperhős élet összeegyeztetése) mutatják be két szemszögből. A történet ötletes és vicces, Katica és Macska egyenrangú partnerek voltak, más szuperhősök nem lopták el a reflektorfényt, Kagami és Luka ki lettek iktatva. Csak így tovább. <3
2021. ápr. 11. 07:32
3/12 anonim válasza:
Nekem a Truth jobban tetszett, egyik kedvenc epizódom lett a sorozatból. Nagyon szórakoztató volt, végig nevettem a poénokon. Az ellenség is sokkal érdekesebbre, kidolgozottabbra sikerült. Macska pedig erős, okos karakter (a Lies-ban már kezdett visszavedleni nulla IQ-s önmagává).
Persze a Lies sem volt rossz, Macska és Katica pedig nagyon aranyosak voltak együtt. Ladynoir forever. <3
2021. ápr. 11. 09:02
4/12 anonim válasza:
Ki lettek iktatva? 😲 Akkor muszáj megnéznem :D
2021. ápr. 11. 12:18
5/12 anonim válasza:
ami azt illeti még életben vannak, de Kagami lemondott Adrienről, és már a barátjának sem tekinti
2021. ápr. 11. 12:30
6/12 anonim válasza:
Azt gondoltam, hogy nem haltak meg XDDD
Most ezt nem tudom, hogy jó fejlemény-e vagy sem. Felirat nélkül néztem az előző részt, de az esett le, hogy Mari és Luka még együtt vannak, vagy nincsenek? Mert akkor így mégrosszabb lesz Adriennek egyedül :c
2021. ápr. 11. 12:37
7/12 anonim válasza:
nem, kvázi ők is szakítottak; úgy vettem ki, hogy Luka még reménykedik, de most amúgyis azon van, hogy helyrehozza a kapcsolatát az apjával (Jagged Stone), úgyhogy szerintem egy jó ideig nem fog vizet zavarni
2021. ápr. 11. 12:42
8/12 anonim válasza:
Én amúgy kedvelem Lukát. A 3.évadban azt mondta, hogy akár őt választja Mari, akár Adrient, neki mindenhogy jó, csak Marinette boldog legyen :)
2021. ápr. 11. 14:27
9/12 anonim válasza:
Nekem Kagami is szimpatikus, bár a Lies-ban eléggé rámenős és erőszakos volt. De ha nem lenne Mari/Katica, szerintem jól illene Adrienhez. Amolyan igazi lelki társak lennének.
Mari egyébként a Truth végén azt mondta (mikor bőgött az ágyon), hogy nem akar fiúbarátot, mert őrzőként veszélybe sodorná (legalábbis én így értettem). Nem tudom, hogy ez hogy fog kihatni az Adriennel való viszonyára.
2021. ápr. 11. 15:44
10/12 anonim válasza:
ja és Kagami gyönyörű hópárducot rajzolt (kedvenc állatom) ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!