Szerintetek milyen lett a legújabb Miraculous rész? (Spoiler veszély)
Figyelt kérdés
Szóval ma reggel kijött a 4.évad 8.része a "Gang of Secrets" (Az igazság bandája) című rész. Ugye a zárójelenetben Marinette elmondja Alya-nak hogy ő Katica. Nektek mi a véleményetek, mi lesz ebből? Szerintem a következő részben tuti kiderül hogy Marinette csak álmodta vagy valami ilyesmi.2021. ápr. 17. 10:58
21/29 anonim válasza:
Az 5.évad jövő nyárra van tervezve
22/29 A kérdező kommentje:
Akkor már nem érvényes :( Pedig esküszöm láttam valamelyik külföldi YouTuber spoileres videójában, hogy lehet zsinórban kapunk 52 részt :) Na mindegy is, akkor lehet hülyeség az egész, a többi részét még régebben wikián olvastam de ott is kb. heti szinten átszerkesztik a dátumokat stb. Annyi biztos hogy RTS1-től egy ideig nem kapunk részeket, a Disney meg mindíg az utolsó, szóval a Gloob-ban reménykedhetünk de náluk már semmi sem biztos mert mindíg kipakolják a hatásvadász trailereket meg vetítési dátumokat aztán meg sosem történik semmi. Tfou-tól meg semmi "életjelet" nem kaptunk még
2021. ápr. 19. 00:19
23/29 anonim válasza:
Szerintem ez végleges marad,mert látva Marinette fájdalmát, azt a terhet, amit cipel, nem hiszem, hogy ezek után Alya ne hinné el. Az arca, az, hogy nem mondott semmit, megölelte Marinettet, többet mond minden szónál. Valószínűleg a 4. részben lesz új dizájn+akkor fedezik fel azt az eröt is, ami megakadályozza, hogy akumatizálódjanak az emberek (mármint akinek Katica odaadja), szerintem pont Alya miatt.
24/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Van egy hatalmas Spoilerem! A Gloob által publikált előzetesnek a végére be van vágva, hogy halálfej éppen beszélget valakivel, a szeme körül ott van az a pillangó alakú cucc, és ezt mondja: "A barátod nem tartotta meg a titkodat?"😱😱
2021. ápr. 20. 15:41
25/29 anonim válasza:
Azt már tudni lehet, hogy Marinette az 5.évadban (spoiler!!!!) világkörüli útra megy felkutatni az elveszett kwamikat, úgyhogy meg sem lepődnék, ha az évad végén végleg leszámolnának Hawkmoth-tal
26/29 A kérdező kommentje:
Tényleeeg?😱
Én azt hittem hogy erre van külön a "Miraculous World" nevű 'melléksorozat' amibe beletartozik a Shanghai, és a New York special.
2021. ápr. 20. 20:48
28/29 anonim válasza:
A napokban hallottam, hogy megerősítették, hogy minimum 7 évad lesz. Bár nem tudom, hogy pletyka-e vagy sem. Azt sem tudom, hogy mivel lehet még kitölteni a sorozatot.
29/29 anonim válasza:
28# Igen, valóban megerősítették, nem csak pletyka. Ki is került a netre egy táblázat-szerűség, melyben megtalálható (évre pontosan), hogy mikor jönnek ki az évadok és a Miraculous World részek, egészen 2024-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!