Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen lett a...

Szerintetek milyen lett a legújabb Miraculous rész? (Spoiler veszély)

Figyelt kérdés
Szóval ma reggel kijött a 4.évad 8.része a "Gang of Secrets" (Az igazság bandája) című rész. Ugye a zárójelenetben Marinette elmondja Alya-nak hogy ő Katica. Nektek mi a véleményetek, mi lesz ebből? Szerintem a következő részben tuti kiderül hogy Marinette csak álmodta vagy valami ilyesmi.

2021. ápr. 17. 10:58
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Embik most jutott eszembe! Sajnos ez nem hiszem hogy így fog maradni, mert a Furious Fu elvileg a Gang of Secrets után van, és ha megfigyelitek a Furious Fu-ban túlságosan "átlagos" minden. Valószínüleg az lesz szerintem, hogy Marinette rádöbben hogy mit tett és megmenti magát azzal hogy "hahaha csak vicceltem". (Bár rohadtul remélem hogy nem így lesz, de ez a leleplezés nekem akkor is túl szép ahhoz hogy igaz legyen)
2021. ápr. 17. 22:47
 12/29 A kérdező kommentje:
Bár tegyük hozzá hogy a 2. évadban is volt arra utalás hogy Alya meg fogja tudni
2021. ápr. 17. 22:49
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Uristen ez a resz sztem rohadt jo lett szinte ereztem Marinette fajdalmat, azt hogy mar nem birja egyedul cipelni ezt a titkot es ez tul sok neki. Annyira szelen megcsinaltak, nagyon remelem hogy a kovi reszekben lesz valami valtozas, hiszen ez egy rohadt nagy lepes a sorozatban, hogy elmondta Alyanak. Biztos nem fognak ugy viselkedni ezutan, mintha semmi nem tortent volna. Engem az idegesit rettentoen hogy miertnem sorban dobaljak ki a reszeket, ez igy nagyon rossz, nemertem mire jo. Kovi resz amugy mikor jon, nem tudja valaki?
2021. ápr. 18. 10:04
 14/29 anonim ***** válasza:
#13 Amennyire tudom, nincs kitűzve időpont. De a spoilerek alapján a következő a Queen Banana lesz. Remélem, minél hamarabb kijön, nagyon kíváncsi vagyok már Zoera!
2021. ápr. 18. 12:47
 15/29 anonim ***** válasza:
Az eddigi részek is heti szinten jöttek, szóval.
2021. ápr. 18. 13:22
 16/29 A kérdező kommentje:

Az RTS1-től sajnos Szeptemberig nem kapunk több részt nagy valószínűséggel. Csak Április 1. és Április 17. között sugároztak minden Szombaton egy részt. Már csak a Gloobra meg a TFou-ra számíthatunk. A Gloob tudjuk milyen, folyton mindent beharangoznak aztán meg nem történik semmi. (Pl. a Queen Banana-t beharangoztak most csütörtökre de a Reflektdollal is pontosan ugyanezt csinálták anno) Ahogy a Disney Channelt-t ismerjük szerintem legközelebb November környékén kapunk részeket :/ Marad a TFou amivel meg az a baj hogy dátumokat sem tudunk. Egyébként engem is b@sz0ttul idegesít, hogy nem kronológiai sorrendben adják a részeket, mert az 1. évad óta ezt csinálják, sőt a vetítési sorrend is csatornától függően más és más. :(

Pl. az 1. évadnál magyarországon az Origins az évad végén volt, Koreában pl. az évad közepén volt, Amerikában meg az évad legelején... És Zag még csak nem is "mellékel" soha egy rohadt kronológiai sorrendet legalább Twitteren hogy ugyan milyen sorrendben kéne megnézni az évadot Spoilermentesen (ez mondjuk azért nem a készítők hibája hanem a csatornáké akik direkt kiválogatják a Fancybb epizódokat, és azokat vetítik le először)

2021. ápr. 18. 16:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
De most ez is mi hogy most kapunk nehany reszt aztan a kovik csak ev vegere varhatok ki talalja ezt ki?!?!?!?! Ha mar elkezdik vetiteni akkor vetitsek vegig az evadot konyorgom...
2021. ápr. 18. 19:27
 18/29 anonim ***** válasza:
Ha jól értettem, a többi rész nincs kész egyáltalán. Csúszott a covid miatt. Mostanra csak 4-5 rész kkészült el, azokat leadják, a többi jön ősszel.
2021. ápr. 18. 21:14
 19/29 A kérdező kommentje:
Úgy tudom hogy Szeptember-Októberben ledarálják az egész 4. évadot majd Decemberben jönni fog az 5. (Ha belegondolunk amúgy a 2-3 évaddal is ugyanezt csinálták)
2021. ápr. 19. 00:02
 20/29 A kérdező kommentje:
Emlékezzünk vissza 2018 Októberében jött ki a Mayura, Majd 2018 December- 2019 Február között leadtak pár részt a 3. évadból, majd június körül folytatták, aztán meginnt leálltak vele 1-2 hónapra, és bumm 2019 Október végén a semmiből egy ukrán csatorna leadta a 3. évad fináléját, úgy, hogy még 3 rész lett volna a finálé előtt. Nem lehet kiigazodni ezen a logikán :( Az a baj hogy mindenki jobban járna ha kivárná hogy az egész 4. évad lemenjen, és majd a végén megnézi sorrendben, mert a csatornák direkt a legizgibb epizódokat adják le először *_*
2021. ápr. 19. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!