Érdemes tovább neznem a Miraculous sorozatot?
Félre ne értsétek! IMÁDOM!
Csak most befejeztem a 2.évadot és ez most jól ért véget, viszont csomó youtube vidit néztem és félek attól, hogy a folytatás nagyon fájdalmas lesz :(
Ezért kérnék segítseget attól, aki tudja milyen. Mert így most "boldog tudatlanságban" érzem magam és lehet, hogy inkább kivárnám amíg kijön a 4.évad.
Köszönöm a válaszokat!
Miért lenne fájdalmas? :D
Szerintem a 3.évadra már nagyon-nagyon jó volt, és egyre jobb lesz. Sok emlékezetes epizódja van amiket bármikor újra tudnék nézni.
Semmi esetre sem "fájdalmas". Kb ugyanolyan, mint a 2. évad, van benne pár új elem (több kwami, sentimonster), de a történet- és karakterfejlődés minimális. Vannak jobb részek (pl. Oblivio, Startrain), vannak rosszabbak.
Amúgy attól is függ, hogy mit vársz az évadtól. Nekem pl. nem nagyon tetszett a 3. évad, mert Cat Noir fan vagyok, és a 3. évadban CN nagyon háttérbe szorult.
Amúgy nézd meg a New York epizódot is, az fantasztikus.
A részek jók, a történetben is van némi fejlődés.
Most jönnek ki a 4. évad részei, azt írták, hogy néhány rész után megszakítják és ősszel folytatják, de akkor azonnal jön az 5. évad is.
Épp a legújabb vége volt végre érdekes, lehet most adnak le pár érdektelent és akkor őszig kell várni. Ennyi a fájdalmas. :D
Szegény Macska, a Shanghaiban is röviden elintézték. Megérdemelne már valamit.
Nem volt rossz a Cat Blanc de már a könyökömön jön ki mert a gyerek nem érti és 100x láttam.
Bonyolult, több idősíkon játszódik és több Marinette van benne.
Ami nekem eszembe jutott róla
-!!!SPOILER!!! -
miért nem dobta le a csengőt, tagadta meg Halálfejet? Chloé meg tudta tenni. A legújabban Alya is.
Jó, nem volt túl jó passzban, de akkor Katica miért nem tépte le róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!