Ugye ti is utáljátok a Twilightot? :D
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 01:04
41/45 anonim válasza:
Hát nemtom nekem személy szerint a True Blood az ami a legjobban bejön. Ott úgy mutatják be a vámpírokat , ahogy azt kell, nem csillognak a napfényben mint edward:DD hanem elégnek. Az egész sokkal érettebb is mint a tvájlájt, nem kell azt nézni ahogy a főszereplőknek 3 percbe telik míg egymáshoz ér az arcuk és csinálnak egy csóknak nem nevezhető valamit, hanem úgy ahogy azt kell mindent megmutatnak,én spec. ezt jobban szeretem:) meg azt h a true bloodban igazi rosszfiús vámpírok vannak, ami a cullen családról annyira nem mondható el:))
42/45 anonim válasza:
am ahhot képest h itt oltogatod a "fanokat", téged is eléggé érdekel a téma, hisz akkor nem tetted volna fel a kérdést:)nem értem ha vki nem szeret vmit akkor miért foglalkozik vele. nekem se a kedvencem de mégsem írok ki ilyen hülye kérdéseket:) előző voltam
43/45 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mit utálsz?:D szted az emberek milliói nem utálnak vmit az életben? mégse írják ki gyikre te kis hülye:D aki szereti az szeresse aki nem szereti az ne szeresse kit érdekel te jóó ég, az élet nem a Tvájlájtról szól:S:D
44/45 anonim válasza:
Hülye a kérdés, és hülye az is aki kiírta. Már bocs, de mi értelme volt?
45/45 anonim válasza:
Én szeretem, de igazából a könyv is kicsit amatőr, de engem igazából a története fogott meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!