Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ugye ti is utáljátok a Twiligh...

Ugye ti is utáljátok a Twilightot? :D

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 01:04
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:

ahhoz képest h sokan h odavannak érte..cc..egy szar az egész. :D

egyszer megnéztem mindet,de időpazarlás volt. xD

2010. aug. 19. 01:56
 22/45 anonim ***** válasza:

Sty válasza:

A tinédzserkor mániája megmondom mit viselsz hallgatsz nézel megmondom ki vagy... majd kinövitek ^^ Én láttam ezt a filmet nem túl sok mondani valója van inkább ikonizál a szereplők jellemére ad hangsúlyt. A világ tele van téveszmékkel mint ahogy azt hiszik sokan ,hogy utálnak megvetnek és ezt írogatják mindenfele attól okosabbak lesznek...

18/F

2010. aug. 19. 02:14
 23/45 anonim válasza:
ya
2010. aug. 19. 05:35
 24/45 anonim ***** válasza:
10%
Nem utálom, szerintem könyvben kikapcsolódásnak kellemes romantikus történet. De kb ennyi. A VD tényleg fényévekkel jobb, a szereplők tehetségesebbek és jobban is néznek ki. :D Bár nekem különösebben nincs bajom Robbal sem. Mindenesetre a Twilight filmesszéria főleg szellemi és egyéb értéke minimális. Az meg csak a véletlen, hogy a Twilight miatt olvashatjuk a VD-t... Ha a Twilightból nem csináltak volna filmet és nem szponzorálták volna agyon (és a fiatal tinik nem lennének kiéhezve valami szerelmes sztorira, ami akár velük is megtörténhetne), akkor az egész nem lenne sehol...
2010. aug. 19. 08:23
 25/45 anonim ***** válasza:
Én nem a Twilight-ot utálom, hanem azt, ami körülötte megy. A sok lány, aki lehet, hogy nem is olvasta a könyvet, hanem csak a filmet látta, azt is azért, mert jóképű az egyik főszereplő. No de kérem! Én nem olvastam. Talán egyszer majd. Illetve az, hogy ez tulajdonképpen egy szerelmesregény, és agyon sokan mégis fantasynek gondolják, csak azért, mert vámpírok vannak benne. Ez egy olyan szerelmes könyv, amiben vámpírok is vannak. Tényleg kissé hasonlít a Rómeó és Júlia történetére annyiban, hogy kulcspont a tiltott szerelem. Jelenleg a hideg is kiver attól, ha valaki kér egy izgalmas regényt, és egyből százan ezt ajánlják.
2010. aug. 19. 08:55
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de én sem teszek ki olyan kérdést hogy pl. ,,Ti is utáljátok az x filmet?,,

Mert a normális ember nem foglalkozik olyan dolgokkal ami nem jön be neki. Szóval nem értem mért kellett kitenni a kérdést. Valamilyen szintem csak érdekel a dolog. Vagy csak simán élvezed hogy valakivel vitázhatsz. Nem nehéz ezen az oldalon Twilight fanokba botlani.

Am én szeretek mindent ami vámpíros(interjútól a VD-ig), nem a Twilight-al kezdődött az életem.....

2010. aug. 19. 10:33
 27/45 anonim válasza:

Néha én is kiakadok néhány fantól,akik csak a szinészekért vannak oda és nem olvasták a könyvet.Ja és szerindtem roszul lett feltéve a kérdés,mert ha arra vagy kíváncsi,h ki utálja a filmet akkor azt oda kelett volna írni.Pl én nem szeretem filmben, de könyvben imádom.Biztos a sz.r rendező miatt.

A VD rajongóknak üzenem, hogy a film tényleg jó, de a könyv a nyomába sem ér.Mintha egy teljesen más könyvet olvasnék.

2010. aug. 19. 13:06
 28/45 anonim ***** válasza:

A könyveket olvastam (az utolsót már nem:), a filmeket is láttam... elképesztően ponyva mindkettő, semmi értéket nem tudok bennük fellelni. Pedig lány vagyok, és ötéves korom óta könyvmoly, néha úgy kellett lelőni, hogy hagyjam abba az olvasást. De ez a könyv NAGYON ócska, és ráadásul szerintem pont a fiatalságnak nem ilyen gondolatokkal kéne telesulykolnia egy felelősségteljes írónak a fejét... értsétek így: első szerelem legyen az egyetlen az egész életben, szard le anyádat-apádat-barátaidat egy új szerelem kedvéért, sőt, ne is barátkozz inkább, sőt fordíts hátat mindennek, karrier? á, minek?, hobbi nuku, személyes érdeklődés, vélemények, semmi, aztán menj és költözz az anyósékhoz....

Hát, főleg ezek, de még annyi minden más miatt is alig bírtam végigolvasni a könyvet. Semmi értéket nem mutat mintának a fiatalok számára. Pedig egy könyvnek ezt (is ) tennie kell.

2010. aug. 19. 17:38
 29/45 anonim ***** válasza:

Én kiolvastam a könyveket és megnéztem a filmeket, de valahogy nem fogott meg. Elég volt egyszer.

Az a szomorú, hogy a sok tinilány bele van buzulva az egészbe.

A Muse is ettől lett olyan híres.

Szánalmas, hogy kik nyertek a 2010-es Teen Choice-on.

Már a csapból is ez folyik.

2010. aug. 19. 22:18
 30/45 anonim válasza:
Nekem e kedvenc filmem az alkonyat meg persze az összes része csak azt a Patiszon fiút utálom xD
2010. aug. 20. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!