Ugye ti is utáljátok a Twilightot? :D
ahhoz képest h sokan h odavannak érte..cc..egy szar az egész. :D
egyszer megnéztem mindet,de időpazarlás volt. xD
Sty válasza:
A tinédzserkor mániája megmondom mit viselsz hallgatsz nézel megmondom ki vagy... majd kinövitek ^^ Én láttam ezt a filmet nem túl sok mondani valója van inkább ikonizál a szereplők jellemére ad hangsúlyt. A világ tele van téveszmékkel mint ahogy azt hiszik sokan ,hogy utálnak megvetnek és ezt írogatják mindenfele attól okosabbak lesznek...
18/F
Már nem azért, de én sem teszek ki olyan kérdést hogy pl. ,,Ti is utáljátok az x filmet?,,
Mert a normális ember nem foglalkozik olyan dolgokkal ami nem jön be neki. Szóval nem értem mért kellett kitenni a kérdést. Valamilyen szintem csak érdekel a dolog. Vagy csak simán élvezed hogy valakivel vitázhatsz. Nem nehéz ezen az oldalon Twilight fanokba botlani.
Am én szeretek mindent ami vámpíros(interjútól a VD-ig), nem a Twilight-al kezdődött az életem.....
Néha én is kiakadok néhány fantól,akik csak a szinészekért vannak oda és nem olvasták a könyvet.Ja és szerindtem roszul lett feltéve a kérdés,mert ha arra vagy kíváncsi,h ki utálja a filmet akkor azt oda kelett volna írni.Pl én nem szeretem filmben, de könyvben imádom.Biztos a sz.r rendező miatt.
A VD rajongóknak üzenem, hogy a film tényleg jó, de a könyv a nyomába sem ér.Mintha egy teljesen más könyvet olvasnék.
A könyveket olvastam (az utolsót már nem:), a filmeket is láttam... elképesztően ponyva mindkettő, semmi értéket nem tudok bennük fellelni. Pedig lány vagyok, és ötéves korom óta könyvmoly, néha úgy kellett lelőni, hogy hagyjam abba az olvasást. De ez a könyv NAGYON ócska, és ráadásul szerintem pont a fiatalságnak nem ilyen gondolatokkal kéne telesulykolnia egy felelősségteljes írónak a fejét... értsétek így: első szerelem legyen az egyetlen az egész életben, szard le anyádat-apádat-barátaidat egy új szerelem kedvéért, sőt, ne is barátkozz inkább, sőt fordíts hátat mindennek, karrier? á, minek?, hobbi nuku, személyes érdeklődés, vélemények, semmi, aztán menj és költözz az anyósékhoz....
Hát, főleg ezek, de még annyi minden más miatt is alig bírtam végigolvasni a könyvet. Semmi értéket nem mutat mintának a fiatalok számára. Pedig egy könyvnek ezt (is ) tennie kell.
Én kiolvastam a könyveket és megnéztem a filmeket, de valahogy nem fogott meg. Elég volt egyszer.
Az a szomorú, hogy a sok tinilány bele van buzulva az egészbe.
A Muse is ettől lett olyan híres.
Szánalmas, hogy kik nyertek a 2010-es Teen Choice-on.
Már a csapból is ez folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!